Dating software

Met alles wat je nodig hebt
  • Breng leden online samen om te daten
  • Lidmaatschap met automatisch incasso
  • Volledig aanpasbare dating software
  • Wij houden je software 24/7 up-to-date
Online dating software

Online dating software

Voor winstgevende datingsites

Professionele online dating software gezocht? Met onze datingsite software is het matchen van leden easy peasy. Het heeft daarvoor een matchmaker, een uitgebreide zoekfunctie en contactopties.

Dating software voor vaste leden
Onze online dating software werkt goed, veilig en snel. Wij stemmen die volledig af op jouw doelgroep. Jouw leden blijven daardoor langer online en komen vaker terug op jouw datingsite. Zo scoor jij meer vaste leden.

Inkomsten met dating software
Dating software kopen doe jij waarschijnlijk niet alleen uit liefdadigheid. Daarom is de online dating software voorzien van verschillende verdienmodellen, zoals automatisch incasso lidmaatschappen.

PrijzenFuncties

Dating software

Veelzijdige dating software

Volledig op jouw wensen afgestemd

Mogelijkheden
De dating software heeft alle functies die nodig zijn voor een succesvolle datingsite.
Snel & veilig
De dating software is betrouwbaar. We hosten alles in Nederland. Ons CDN maakt het wereldwijd even snel.
Op jouw wensen
Wordt alles afgestemd. Je koopt niet alleen dating software, maar een datingsite die bij jouw leden past.

Aanpasbare dating software

Zodat het perfect bij je leden pasta

Zijn jouw leden in getogen of uitbundig? Het maakt niet uit. De dating software kan volledig aangepast worden op de doelgroep van jouw datingsite. Zo lijkt het speciaal voor je leden te zijn gemaakt.

Ook zelf te configureren
Er wordt een uitgebreid beheersysteem bij de dating software geleverd. Daarmee configureer jij je hele datingsite zelf. Profielkenmerken bepalen, leden beheren en administratie inzien? Je hebt volledige controle.

Up-to-date dating software
De standaarden van nu zijn niet de standaarden van de toekomst. Daarom houden wij jouw online dating software up-to-date. Ook na oplevering van jouw datingsite. Zo is jouw datingsite altijd een stapje voor.

Gratis demoPrijzen

online dating software

Complete dating software

Voorzien van alles wat je nodig hebt

Eigen datingsite laten maken? Wij voorzien jouw datingsite van alle functies die jij nodig hebt. Inclusief ledenadministratie, verdienmodellen, contactopties, mooie profielen en nog veel meer.

Alle functies Prijzen

Veilige dating software

Maak je maar geen zorgen

Alle data van jou en jouw leden wordt beveiligd opgeslagen. Wij werken met de nieuwste beveiligingstechnieken. Jouw datingsite wordt periodiek getoetst. Kwetsbaarheid ontdekt? Dan passen we de software aan.

Beveiligingsprotocollen
Strenge wachtwoord versleuteling, beveiligde verbinding, 2FA login, XSS en CSRF protectie en up-to-date servers. Dat is pas het begin. Wij zorgen ervoor dat jouw leden de datingsite zonder zorgen kunnen gebruiken.

Data in Nederland opgeslagen
Alle data wordt opgeslagen in een beveiligd datacenter. Dat datacenter bevindt zich in Amsterdam (Nederland). Alleen wij hebben toegang tot de code. Daardoor zijn er minder ingangen voor hackers. Zo blijft het veilig.

Beveiliging Contact

dating site software