Onlinplattformmjukvara

Konfigurera dig själv med widgets
  • Lansera webbplatsen på 14 dagar
  • Skapa layouter med widgets
  • Säker och pålitlig programvara
  • Få veckovisa programuppdateringar
online platform software

Komplett plattformprogramvara

Som alltid är uppdaterad

Oavsett om du vill ha en webbplats och möjligheten att skicka fakturor, skapa en webbutik eller koppla medlemmar på en onlineplattform, så passar vår plattformprogramvara för alla tillämpningar.

Vår arbetsmetod
Vi ställer in plattformprogramvaran, anpassar allt efter dina behov och gör det till ett fast pris. Vi gör detta med standardbyggblock. Därför kan vi slutföra det på 14 dagar, och du kommer aldrig att bli överraskad.

Veckovisa uppdateringar
Vi utvecklar ständigt vår plattformprogramvara. Vi släpper uppdateringar varje vecka. Du kommer också att få dessa uppdateringar efter leveransen av din webbplats eller plattform. På detta sätt håller du dig före din konkurrens utan krångel.

PriserGratis demo

Online platform software

Online plattformprogramvara

Flexibel, säker och snabb

Komplett paket
Plattformprogramvaran har alla funktioner som krävs för en framgångsrik onlinekoncept.
Snabbt och säkert
Plattformprogramvaran är pålitlig. Vi har allt i Nederländerna. Vår CDN gör den lika snabb över hela världen.
Enligt dina önskemål
Allt är anpassat. Du köper inte bara programvara, utan en webbplats som passar dina besökare.

Interaktiv plattformprogramvara

Med allt för onlineinteraktioner

Att komma i kontakt med besökare online eller att koppla samman besökare med varandra online har aldrig varit så enkelt, snabbt och skalbart. Imponera på din målgrupp med vår plattformprogramvara.

Heltäckande
Vår plattformprogramvara erbjuder omfattande möjligheter. Sökning av innehåll med filter, kontaktalternativ, betalningsalternativ, profilsidor och skapande av layouter med widgets är centralt för den.

Tillämpningar
Vilken tillämpning väljer du online? Plattformprogramvaran passar för olika tillämpningar, inklusive företagswebbplatser, onlinebutiker, jobbportaler, dejtingsajter och marknadsplatser.

TillämpningarGratis demo

Onlinplattformmjukvara

Exempel med vår programvara

Passar för alla tillämpningar

Se några exempel på vår plattformsprogramvara. Vår plattformsprogramvara kan användas för olika ändamål. Från online-dating till att hitta personal. Från att generera leads till att dela kunskap. Det spelar ingen roll.

Exempel Priser

Är det säkert och pålitligt?

Du behöver inte oroa dig

Online plattformprogramvara är bra när du inte märker av den. Speciellt när det uppstår problem inser du vikten av tekniken. Oroa dig inte. Vår teknik har testats av olika webbplatser.

Hög säkerhetsstandard
Lösenord lagras krypterade, våra servrar är utrustade med den senaste programvaran och regelbundna revisioner utförs. Och det är bra. På så sätt behöver du inte oroa dig för säkerheten.

All data i Nederländerna
Dina data lagras i ett säkert datacenter. Detta datacenter är redundant för ökad tillförlitlighet. Endast vi har åtkomst till koden. Detta minskar inträdespunkterna för hackare.

Säkerhet

Onlinplattformmjukvara