Skapa ett intranät

Bygg ditt eget intranät
  • Lätt att dela intern information
  • Skicka meddelanden till varandra
  • Snabb och säker programvara
  • Skapa enkelt ett administrerbart intranet
Få intranät skapat

Möjligheter att skapa intranät

Enkel intern kommunikation

Att skapa ett intranät ger en skjuts åt kommunikationen inom ditt företag. Med ett skapat intranät får du en privat informationsplattform för din organisation. På så sätt kan du dela elektronisk information inom en sluten krets. Vill du också skapa ett intranät? 

Att skapa ett framgångsrikt intranät med vår långa erfarenhet. Med vår intranätprogramvara kan du kommunicera på en väl skyddad plats. Bestäm själv vem som får tillgång till ditt intranät. Låt anställda kommunicera med varandra över hela världen dygnet runt, sju dagar i veckan. Skapa intranät? 

Gå till priserApplikationer

Få intranät byggt

Framgångsrik intranet-utveckling

Följande punkter är centrala

Skapa en tydlig intranet
En tydlig design anpassad för din organisation. Det gör ditt intranet förståeligt för alla.
Säker intranet program
Informationen som delas inom intranet är säker med vår pålitliga intranet-programvara.
Hantera intranet enkelt
Skapa ett intranet utan teknisk kunskap. Du hanterar det själv med vårt ledningssystem.

Skapa professionellt intranät 

Online samarbete

Ett intranät är en idealisk plats för kommunikation inom ditt företag. Med medarbetare som arbetar hemifrån är ett intranät den perfekta lösningen. Medarbetare kan snabbt utbyta information. Det går att arbeta i grupper och publicera allmänna eller privata meddelanden. 

Alla dokument inom din organisation finns nu på en plats. Systemet är mycket användarvänligt och kräver därför ingen förklaring. Ett intranät förbättrar kommunikationen, vilket gör samarbetet mer effektivt. Det hjälper också till att optimera företagsprocesserna.  

Ställ upp intranätet Visa funktioner

Skapa intranät

Bygg en professionell intranet

Vi har funnits sedan 2004

Pålitlig intranetprogramvara

Programvara som alltid fungerar

Det är viktigt att ett intranät säkert kan hantera mycket data. Vi uppnår detta med vår pålitliga intranetprogramvara baserad på Phalcon web framework. Även utan teknisk kunskap är det mycket enkelt att sätta upp ett intranät. Med SiteCMS kan du hantera det helt själv. 

Vi anser att det är viktigt att ditt intranät alltid är tillgängligt för alla var som helst. Även när alla är aktiva ser vi till att ditt intranät fungerar. Vill du skapa ett intranät men inte betala för mycket för hosting? Vi gör din plattform skalbar med Elasticsearch.

Gratis demo Kontakta oss

 

Få intranät skapat