Vraagblokken

Wat is een vraag blok?

Delen:

Vraagblokken

Eigenschappen kunnen op verschillende plaatsen op de website getoond worden. Bijvoorbeeld op de profielpagina, in het zoekoverzicht of in een categoriepagina. We tonen deze eigenschappen met vraagblokken. Deze bestaan dus voor de eigenschappen van profielen maar ook voor de eigenschappen van items uit een beheergroep.

Globaal gezien zijn er twee soorten vraagblokken, namelijk voor de thumbnail en voor de detailpagina. De thumbnail is het tegeltje dat in overzichten wordt gebruikt. Bijvoorbeeld het zoekoverzicht of een categoriepagina. De detailpagina is de profielpagina van een gebruiker of de pagina van een item.

Per beheergroep kun je bepalen welke vraagblokken er worden gebruikt voor thumbnail en detail. Voor de profielpagina zijn deze standaard al toegevoegd. Dit zijn Profiel en Thumbnail deze kun je wijzigen maar niet zelf toevoegen.

Een vraagblok bestaat uit een kop met daaronder één niveau aan eigenschappen. Behalve op de profielpagina, Daar kun je meerdere koppen onder aanmaken met eigenschappen.

Bloginfo
Onderwerp