Automatische profielomschrijving

Hoe voeg ik een automatische profielomschrijving toe?

Delen:

Automatische profielomschrijving

Profielomschrijving: Links bovenin de profielpagina staat de profielomschrijving. Deze omschrijving is dynamisch en wordt automatisch gegenereerd op basis van eigenschappen waarbij de zinsopbouw is ingevuld. Voeg hiervoor vragen toe aan de over mij groep, op de normale manier (SiteCMS> Matchmaker> Vragen)

 

  1. Start van de zin: Vul de start van de zin in. We gaan even uit van een voorbeeldvraag “Wat is je naam”, en als antwoord op de vraag nemen we “Henk”. In dit geval vullen we bij de start van de zin in “mijn naam is” Het systeem plaatst dit voor het antwoord dat de gebruiker op de vraag heeft gegeven. Op het profiel wordt dan weergegeven: Mijn naam is Henk.
  2. Scheidingsteken: Wanneer er meerdere antwoorden mogelijk zijn op een vraag, kun je een scheidingsteken gebruiken. We gaan even uit van een voorbeeldvraag “Wat zijn je hobby’s”, en als antwoord op de vraag nemen we “Sporten” “koken”en “lezen”. Als start van de zin vullen we nu in “Mijn hobby’s zijn:”. Als scheidingsteken vullen we nu een komma in. Het systeem zet dit als volgt in de profielomschrijving: Mijn hobby’s zijn: Sporten, koken en lezen. Het systeem zet namelijk automatisch het laatste scheidingsteken om in “en”.
  3. Eind van de zin: De meest simpele versie van het einde van de zin is een punt. Echter kun je ook na een eigenschap de zin vervolgen. We gaan even uit van een voorbeeldvraag “Wat doe je in je vrije tijd”, en als antwoord op de vraag nemen we “Koken”. In dit geval kunnen we de zin eindigen met “doe ik graag in mijn vrije tijd”. In de profielomschrijving komt dan te staan: Koken doe ik graag in mijn vrije tijd.

Je weet nu hoe je de zinsopbouw kunt gebruiken bij profielvragen. Wil je geen zinsopbouw gebruiken, laat dan deze velden leeg. Je kunt nu aan de slag met het genereren van een automatische profielomschrijving.

Tip: Ook een open vraag kan worden gebruikt in de profielomschrijving. Vul dan de start van de zin bijvoorbeeld in met “Zo omschrijf ik mijzelf:”

Bloginfo
Soort functie