Beheergroepen beheren

Daar begint alles mee

Delen:

Wanneer jij het platform inricht dan kan je het beste beginnen met de inrichting van de beheergroepen. Binnen de beheergroepen stel jij per onderdeel in jouw platform in hoe de gebruikers dat onderdeel kunnen gebruiken. Een nieuwe categorie wordt aan een beheergroep gekoppeld en zo’n categorie koppel jij vervolgens aan het menu.

Instellingen per beheergroep

Titel meervoud
Deze benaming wordt overal op jouw platform in meervoud getoond. Heb jij een vacature platform? Dan staat er op desbetreffende vermeldingen bijvoorbeeld ‘Bekijk vacatures’ wanneer je een beheergroep maakt voor vacatures.

Titel enkelvoud
Deze benaming wordt overal bij enkelvoud benamingen getoond. Op jouw platform wordt bijvoorbeeld de knop getoond ‘Vacature toevoegen’ wanneer je een beheergroep maakt voor vacatures.

Eigenaar tonen
Wanneer jij een categorie maakt waarin gebruikers pagina’s publiceren dan kan je ervoor kiezen om de profielpagina van de plaatser op de pagina te tonen die die gebruiker heeft toegevoegd. 

Stijl overzicht
Elk overzicht heeft een ander doel. Daarom zijn er verschillende overzichtpagina’s in jouw platform toegevoegd. Zo kan je kiezen voor een blokken weergaven en een rijen weergaven. Een weergaven in blokken is het meest geschikt voor bijvoorbeeld een blog, waarbij er niet veel te vergelijken kenmerken in het overzicht staan. Een weergaven in rijen is het meest geschikt voor bijvoorbeeld een overzicht aan vacatures, waarbij je het overzicht wilt kunnen vergelijken op verschillende kenmerken.

Reageren
Wil je dat gebruikers kunnen reageren op een pagina? Dan kan je hier aangeven hoe de gebruiker mag reageren. De volgende opties zijn mogelijk: Reageren via privé bericht (privé bericht wordt naar de plaatser gestuurd), reageren met formulier dat verzonden wordt naar de plaatser en reageren met formulier dat verzonden wordt naar de platform beheerder. 

Formulier
Wanneer je vraagformulieren hebt aangemaakt binnen de matchmaker dan kan je hier het formulier selecteren dat op de detailpagina getoond mag worden.

Vraagblokken
Wanneer je via de matchmaker een vraagblok hebt aangemaakt dan kan je hier een vraagblok selecteren. De kenmerken die in dat vraagblok zijn toegevoegd worden vervolgens bij alle pagina’s in het overzicht getoond. 

User-generated
Wil je dat de gebruikers van jouw platform pagina’s in categorieën mogen publiceren? Dan zet je deze optie op ja. Gebruikers kunnen dan zelf pagina’s toevoegen in alle categorieën die aan deze beheergroep zijn gekoppeld. 

Forum
Wil je dat gebruikers comments kunnen plaatsen op een pagina? Dan zet je deze optie op ja. Er wordt dan een comments gedeelte op alle pagina’s binnen de categorie getoond die aan de beheergroep gekoppeld is. 

Toegang
Hier geef jij aan wie de categorieën die aan deze beheergroep zijn gekoppeld mogen bekijken.

Homepage
Wil je dat de nieuwste pagina’s die in jouw beheergroep zijn toegevoegd op de homepage van jouw platform worden getoond? Dan zet je deze optie op ja.

Rechten
Hier geef jij per lidmaatschap aan hoeveel pagina’s de gebruiker binnen alle categorieën die aan deze beheergroep zijn gekoppeld mag toevoegen. 

Bloginfo
Soort functie
API
Onderwerp

Tips voor jouw website

Bekijk ons blog