Categorieën toevoegen

Daarin komen de pagina's

Delen:

Instellingen per categorie

Titel
De titel wordt bovenaan de categorie pagina getoond. Dit is trouwens ook het meest belangrijke element van jouw categoriepagina voor zoekmachines.

Subtitel
Die wordt direct onder de titel getoond. Dit is een optioneel onderdeel.

Intro tekst
Wil je een tekst bovenaan jouw categoriepagina tonen? Dat doe je met de intro tekst.

Omschrijving
Die geef jij op in de HTML tekstverwerker. De omschrijving wordt onderaan jouw overzicht getoond. Dit is een optioneel onderdeel.

Zoekmachine advertentie
De titel, url en de omschrijving die je hier opgeeft worden in Google getoond. Een titel mag maximaal 70 karakters bevatten en een omschrijving maximaal 150 karakters. Vul je geen URL in? Dan genereren wij die aan de hand van de titel.

Afbeelding
Het plaatje dat je hier toevoegt wordt bovenaan jouw categorie als sfeerafbeelding getoond. Let op: dit zijn brede afbeeldingen. 

Filters
Heb jij in de matchmaker vragen toegevoegd en daar zoekcriteria van gemaakt? Dan worden die zoekfilters bij elke categorie getoond bij filters. Je kan de zoekfilters selecteren waarna deze zoekfilters aan het zoekfilter op jouw categoriepagina worden toegevoegd. Jouw gebruikers kunnen de pagina’s in een categorie vervolgens eenvoudig doorzoeken. 

Sorteren
Alle beschikbare sorteeropties kan je hier toevoegen aan een categorie. Na het toevoegen van deze sorteeropties kunnen de gebruikers de pagina’s in een categorie daarop sorteren.

Eigenschappen
Daarmee kan jij een categorie online en offline plaatsen. 

Bloginfo
Soort functie
Onderwerp