Jobsoftware

Få lavet en job hjemmeside
  • Publicer jobannoncer
  • Match arbejdsgivere med kandidater
  • Faciliter online kontaktøjeblikke
  • Generer indtægter med abonnementer
Jobsoftware

Byg en jobbannonceside 

Inntekt fra jobbannonseprogramvare

Etter å ha startet en jobbannonceside kan du generere inntekt gjennom medlemskap. Mange rekrutterere har inntekt ved å manuelt inngå avtaler. Vår jobbannonseprogramvare gjør dette automatisk ved hjelp av abonnementer med automatisk trekk av betalinger. 

Ønsker du å bygge en jobbannonceside? Med vår jobbannonseprogramvare er du godt forberedt. Med vår jobbannonseprogramvare kan du enkelt bygge din egen jobbannonceside på kort tid. Vår jobbannonseprogramvare har et effektivt design og er synlig i Google.

PriserApplikasjoner

Få bygget en jobwebsite

Byg job hjemmeside

Vores jobsoftware står for

Skab en god job hjemmeside
Vores jobsoftware har en effektivt design, der er fuldstændig tilpasset dine brugere.
Start en sikker job hjemmeside
Vores jobsoftware er pålidelig. Dette sikrer, at dine og dine medlemmers data er i gode hænder.
Let at administrere job hjemmeside
Med vores jobsoftware er det nemt at tilpasse og administrere job hjemmesiden.

Lav en jobannonce side 

Bring arbejdsgivere og -tagere sammen

Ønsker du også indtægt med en jobannonce side? Så har du brug for mere end bare et flot design. Et effektivt design gør, at flere arbejdsgivere tilbyder sig, og arbejdstagere føler sig tiltrukket. Lav en jobannonce side, der ser godt ud på alle enheder. 

Jobannonce softwaren har mange funktioner. Arbejdsgivere opretter stillinger selv. Arbejdstagere svarer og kommer i direkte kontakt med arbejdsgivere via private beskeder. Ønsker du at lave en jobannonce side? Med vores jobannonce software kan arbejdsgivere og -tagere også chatte. 

Priser Se funktioner

Få lavet en jobwebsite

Vil du have lavet en job hjemmeside?

Omfattende jobsoftware

Leder du efter omfattende jobsoftware? Se alle funktioner.

Se funktioner

Jobannonce-software

Softwaren bag jobannonce-siderne

Ønsker du at lave en jobannonce-side? Det er vigtigt, at den har god jobannonce-software. Du vil ikke have, at hjemmesiden går ned under stor belastning. Vi bruger pålidelig jobannonce-software. Selv med tusindvis af stillinger og hundreder af personer samtidig, vil din hjemmeside fortsætte med at fungere. 

Vi bruger Elasticsearch, hvilket hjælper med at holde din månedspris lav. Vores jobannonce-sider er altid tilgængelige overalt. Ved hjælp af intelligent software sørger vi for automatisk matchmaking til automatisk indtjening. Ønsker du at lave en jobannonce-side? 

Anmod om demo Kontakt os

 

Jobsoftware