Abonnementen tonen op pagina’s

Delen:

We hebben een nieuwe update doorgevoerd die het mogelijk maakt om abonnementen op normale pagina's te tonen. Beheergroepen kunnen nu abonnementen op dezelfde manier weergeven als reguliere beheergroepen, waarbij lidmaatschappen niet langer zichtbaar zijn in het accountmenu.

Wat is er nieuwe?

Met deze update kunnen abonnementen nu direct op normale pagina's worden weergegeven. Dit betekent dat beheerders de abonnementen kunnen presenteren en beheren zonder dat ze beperkt zijn tot specifieke accountmenu's. De abonnementen worden nu op dezelfde manier getoond als andere beheergroepen, wat zorgt voor een consistente en naadloze gebruikerservaring.

Waarom is dit belangrijk?

Deze verbetering biedt meer flexibiliteit en zichtbaarheid voor abonnementen. Door abonnementen op gewone pagina's te kunnen tonen, kunnen beheerders beter inspelen op de behoeften van hun gebruikers en de zichtbaarheid van hun abonnementsopties vergroten. Dit maakt het makkelijker voor gebruikers om zich te abonneren en toegang te krijgen tot de aangeboden diensten, zonder dat ze door verschillende menu's hoeven te navigeren.

Waar kun je het vinden?

De optie om abonnementen op normale pagina's weer te geven, is beschikbaar in het beheerpgroepen > Abonnementen > homepage. Hier kunnen beheerders de weergave van abonnementen configureren, zodat deze op de gewenste pagina's worden getoond. Hierdoor kunnen abonnementen op een prominente en gebruiksvriendelijke manier worden gepresenteerd aan bezoekers.

Met deze update streven we ernaar om de gebruikerservaring te verbeteren en de toegankelijkheid van abonnementen te vergroten, wat bijdraagt aan een betere en efficiëntere interactie tussen beheerders en gebruikers.

Platform update
Update datum
28 juni 2024
Type update