Start-platform light

Alle voordelen, maar zonder gebruikers
  • Altijd up-to-date software
  • Gratis nieuwe features
  • Binnen 30 dagen opgeleverd

Alle voordelen van Start-platform

En een voordelig maandbedrag

Wil jij wel de voordelen van Start-platform, maar geen ingelogde gebruikers? Dan is Start-platform light de oplossing voor jou. Jij krijgt alle voordelen van Start-platform, maar bezoekers kunnen niet inloggen of registreren. Dit is perfect voor het delen van jouw eigen content.

De software wordt altijd up-to-date gehouden. Geen verassingen meer en duidelijke vaste kosten. Ook maak je gratis gebruik van veel nieuwe features, je website wordt alleen maar beter. En binnen 30 dagen na de bestelling wordt jouw website opgeleverd. 

BestellenOntdek mogelijkheden

Eigen platform

Jouw eigen platform opzetten

Zonder zorgen over de software

ROI: Winstgevend
Onze software zet leden aan tot actie. Daardoor converteren bezoekers beter en krijgt jij meer inkomsten.
Veilig en snel
Wees gerust, de gegevens van je leden zijn veilig. We maken je platform snel en betrouwbaar.
Beheer alles zelf
Je beheert het platform zonder gestuntel of gedoe met onze online platform software.

Uitgebreide mogelijkheden

Maar zonder inloggen voor gebruikers

Start-platform light bevat alle functionaliteiten, maar zonder gebruikers. Dit is perfecte software om een website op te zetten waarmee jij content gaat delen. Je kunt er alle kanten mee op. 

Binnen de webcatalogus maak je eenvoudig categorieën aan, hier voeg je pagina's aan toe. De opzet hiervan stem je helemaal naar wens af, dat kan per categorie. Toon bijvoorbeeld een reactie formulier, blok met eigenschappen, grote fotocarousel of een Google kaart.

BestellenOntdek mogelijkheden

Winstgevende datingsite maken

Hoe zet jij de software in?

De software werkt voor elke toepassing

Een jobboard, vergelijkingssite, marktplaats of online platform lanceren voor dating? Je begint goed voorbereid met onze platform software.

Toepassingen Gratis demo

Populaire platform functies

Die jouw succes gaan maken

Stel je catalogus samen en publiceer diensten of deel content. Jij bepaald de indeling van het overzicht helemaal zelf.

Sleep widgets op de gewenste plek om zo jouw eigen lay-out per paginatype te bepalen. Maak zo jouw platform uniek zodat het perfect bij je leden past.

Diensten, blogs, bedrijfsregisters of testimonia? Alles wat je bedenkt kan. Voor elke toepassing maak jij je eigen categorie met unieke indeling.

Bepaal per overzicht de zoekfilters en de indeling. Snel zoeken in de header of uitgebreide zoekfilters aan de linkerkant? Stel het met een handomdraai in.

Geografisch zoeken is niet weg te denken in een platform. Zoeken op locatie en een kaartweergave met zoekfilters vinden we vanzelfsprekend.

Ga jij over de grens met je platform en kies je voor een meertalig inrichting? Voeg álle talen met vertalingen zelf toe en lanceer internationaal.

De beste zoekmachine technieken zijn in jouw platform geïntegreerd. Zo begrijpt Google het net zo goed als je bezoekers en wordt je online gevonden.

Ben jij klaar voor je volgende stap? Dan kun je via jouw account eenvoudig upgraden naar een volledig platform met gebruikers en abonnementen.

Gratis demo Alle functies

goede datingsite opzetten