Vanaf prijs in Thumbnail bij configureerbaar product

Delen:

Nieuwe functie

Een van de nieuwste updates is de toevoeging van de "Vanaf prijs" in de thumbnail van een product wanneer er configuratie-opties beschikbaar zijn. Deze functie zorgt ervoor dat klanten direct kunnen zien dat de getoonde prijs een vanaf prijs is. Hierdoor begrijpen ze meteen dat de uiteindelijke prijs hoger kan uitvallen, afhankelijk van hun specifieke keuzes tijdens het configureren van het product.

Waarom het belangrijk is

Het tonen van de vanaf prijs in de thumbnail is een belangrijke toevoeging omdat het de transparantie vergroot en de verwachtingen van de klant duidelijker maakt. Door de klant direct te informeren over het feit dat de getoonde prijs een vanaf prijs is, voorkomen we verwarring en verrassingen tijdens het bestelproces. Dit draagt ​​bij aan een positieve gebruikerservaring en vergroot het vertrouwen van de klant in ons platform.

Waar te vinden

Deze nieuwe functie is nu beschikbaar in de StartPlatform-software. De vanaf prijs wordt automatisch weergegeven in de thumbnail van een product zodra er configuratie-opties zijn toegevoegd.

Met deze nieuwe toevoeging streven we ernaar om de user experience van onze klanten te verbeteren. We hopen dat deze update bijdraagt ​​aan een soepeler en transparanter bestelproces voor alle bezoekers.

Platform update
Update datum
17 februari 2024
Type update