Vervolgvragen in configurator

Delen:

Vervolgvragen in de configurator

Je kunt nu vervolgvragen gebruiken in de configurator. Dit betekent dat je een extra vraag kunt tonen zodra een bepaalde optie wordt geselecteerd. Bovendien wordt het antwoord op de vervolgvraag weergegeven in zowel de winkelmand als op de order.

Met de introductie van vervolgvragen kunnen gebruikers nu nog specifiekere opties kiezen die aansluiten bij hun behoeften en voorkeuren.

Nieuwe functie

Vervolgvragen stellen gebruikers in staat om extra informatie te verstrekken op basis van hun eerdere keuzes in de configurator. Wanneer een bepaalde optie wordt geselecteerd, kan er automatisch een aanvullende vraag verschijnen om meer details te verzamelen. Dit biedt een diepere mate van personalisatie en maakt het mogelijk om op maat gemaakte oplossingen te creëren die precies aan de wensen van de gebruiker voldoen.

Belang van de functie

De toevoeging van vervolgvragen verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar biedt ook tal van voordelen voor zowel klanten als bedrijven. Door meer specifieke informatie te verzamelen, kunnen bedrijven beter begrijpen wat hun klanten nodig hebben en kunnen ze op maat gemaakte oplossingen leveren die voldoen aan individuele behoeften. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid en een verbeterde merkreputatie.

Waar te vinden

De nieuwe functie voor vervolgvragen is eenvoudig te vinden in onze configurator door het instellen van een vervolgvraag via de matchmaker. Wanneer gebruikers door het personalisatieproces navigeren, zullen ze merken dat er nu extra vragen verschijnen op basis van hun eerdere keuzes. Deze vragen leiden tot een nog beter gepersonaliseerd eindproduct dat perfect past bij de unieke behoeften van elke gebruiker.

Platform update
Update datum
13 september 2023
Type update