Vraagblokken toevoegen aan profiel

Hoe voeg ik vraagblokken toe aan een profiel?

Delen:

Vraagblokken toevoegen aan profiel

profiel vraagblokken: Op de profielpagina kunnen we eigenschappen tonen die de gebruiker heeft ingevuld. Hiervoor worden vragen gebruikt uit de groep over mij. Dit kunnen bijvoorbeeld ook ik zoek vragen zijn. Zorg ervoor dat je eerst vragen hebt aangemaakt in de over mij groep voor alle eigenschappen die je op een profiel wilt gaan tonen. Volg daarna de volgende stappen op vraagblokken aan te maken voor de profielpagina:

1.    Ga naar SiteCMS> Matchmaker> Vraagblokken. Je komt nu in het overzicht van alle vraagblokken. Voor het profiel zijn er standaard twee vraagblokken, namelijk: profiel en thumbnail profiel. Profiel is de vraagblok die getoond wordt op de profielpagina en kan uit meerdere onderliggende koppen bestaan. Thumbnail profiel wordt getoond op de overzichtspagina van de profielen.
2.    We nemen als voorbeeld de kop zakelijk en persoonlijk. Klik op nieuw om als eerste nieuwe koppen aan te maken waaronder de eigenschappen verdeeld kunnen worden.
3.    Vul de titel van de kop in bij titel en zet de status op actief en selecteer bij bovenliggend item Profiel. Herhaal deze stap voor alle koppen die je wilt aanmaken.
4.    Klik op nieuw om vervolgens nieuwe eigenschappen aan te maken die onder de koppen getoond zullen worden.
a.    Vul de titel van de kop in bij titel, deze titel wordt getoond voor de eigenschap die de gebruiker heeft ingevuld.
b.    Kies bij Icon een bijpassend icoon
c.    Selecteer de vraag die je wilt gebruiken om te tonen op de profielpagina.
d.    Zet de status op actief.
e.    Kies bij bovenliggend item niet profiel, maar de kop die we hebben aangemaakt onder profiel. Hiermee bepaal je namelijk waar de eigenschap getoond zal worden.
f.    Klik op opslaan
5.    Herhaal stap 4 voor alle eigenschappen die je wilt tonen op de profielpagina.

Je kunt nu vraagblokken inrichten voor de profielpagina.

Tip: Wil je dat profielen zo compleet mogelijk getoond worden? Maak dan alle vragen, die je laat terugkomen in de vraagblokken, verplicht.

Bloginfo
Soort functie