Website voor stichting opzetten

Duidelijke website voor jouw stichting
  • Deel informatie
  • Ontvang donaties
  • Verkoop produchten
  • Biedt lidmaatschappen aan

In 14 dagen online va €699 + €39 p/m

Website voor stichting opzetten

Voor het delen van informatie

Wil jij een website voor jouw stichting opzetten? Met ons softwarepakket kun je snel een websites voor stichtingen opzetten, en dat op een kostenefficiente manier. Onze software maakt het namelijk erg eenvoudig om informatie te delen, nieuws en updates te verspreiden, maar ook om leden te registreren en eventuele lidmaatschappen te beheren. Deze functionaliteiten zijn belangrijk bij het genereren van bekendheid, vertrouwen en financieringen middels de website van jouw stichting. Daarbij voorzien we de website van een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat je gemakkelijk informatie kunt toevoegen.

Bij het opzetten van websites voor stichtingen is het van belang dat informatie gemakkelijk kan worden gedeeld. Met ons systeem is het erg eenvoudig om informatie toe te voegen aan de website. Door de zoekmachine vriendelijke techniek waarmee jouw stichting website is gebouwd, is het makkelijker om gevonden te worden via zoekmachines. Hierdoor kun je meer bekendheid genereren voor jouw stichting.

Belanghebbenden willen snel en gemakkelijk toegang tot belangrijke informatie op de stichting website. Daarnaast wil jij als stichting de juiste indruk achterlaten bij de bezoekers van jouw stichting website. Wil je een stichting website laten bouwen die de juiste indruk achterlaat? Dan is het van groot belang dat de informatie gemakkelijk vindbaar is en het design van de website rustig en professioneel oogt. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het bouwen van een stichting website, waarbij we zorgen voor een professioneel design.

Naast het informeren van de bezoekers over je stichting, haar werk en haar doelstellingen is het belangrijk dat je inkomsten kunt genereren met jouw stichting website. Bij het opzetten van een stichtingwebsite, zorgen wij voor uitgebreide functionaliteiten waarmee jij donaties kunt ontvangen, producten kunt verkopen en lidmaatschappen kunt aanbieden. 

Gratis demoAlle functies

Website voor stichting opzetten

Wij bouwen snel en moeiteloos websites voor stichtingen

Meer bekendheid
Wanneer je een stichtingen website bouwt is het belangrijk rekening te houden met de vindbaarheid. Door zoekmachine vriendelijke techniek zorgen wij voor meer bekendheid voor jouw stichting.
Het beste op elk moment
Geen gestuntel met updates zoals in Wordpress. Wij verbeteren jouw website elke week. Zo blijft jouw stichting website opvallen heb je ook geen zorgen over de beveiliging van jouw website.
Compleet beheersysteem
Lidmaatschappen aanbieden, producten verkopen, donaties ontvangen en informatie delen? Je beheert alles zelf via een beheersysteem. Uiteraard ondersteunen wij je.