Website maken voor VVE

Deel informatie voor jouw leden
  • Prachtige website's
  • Informatie delen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aantrekkelijk design

In 14 dagen online va €699 + €39 p/m

Vereniging van eigenaren website

Voor het delen van informatie

Wil jij een VVE website opzetten? Er zijn veel manieren om dit te doen, maar met ons software pakket heb jij in één keer veel handige functionaliteiten. Bij ons kan jij een VVE website maken die je helpt bij het delen van informatie, verspreiden van nieuws en updates, inschrijven van leden en eventueel het automatisch incasseren van lidmaatschappen. Dat is belangrijk omdat je als VVE veel informatie te delen hebt. Daarnaast voorzien wij de website van een gemakkelijk beheersysteem waarmee jij eenvoudig deze informatie kan toevoegen. Wij kunnen je daarom uitstekend helpen en jouw VVE website maken.

Bij een VVE website maken is het belangrijk dat er gemakkelijk informatie met de leden van de vereniging van eigenaren gedeeld kan worden. Met ons systeem is het erg gemakkelijk om deze informatie aan de website toe te voegen. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor leden van de website om zelf content aan te maken. Op deze manier wordt jouw VVE website echt een informatieplatform.

Leden willen graag op de hoogte zijn van belangrijke informatie op de VVE website, maar niemand wilt lang zoeken. Wil je een gebruiksvriendelijke VVE website maken? Dan moet de informatie makkelijk te vinden zijn. Ons team staat klaar om je te helpen bij het VVE website maken, waarbij we aandacht besteden aan de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Als wij jouw VVE website maken houden we rekening met de leden en de beheerders van de VVE. Daarom hebben wij een software pakket voor een VVE website ontwikkeld waarbij veel fuctionaliteiten zijn inbegrepen. Leden kunnen bijvoorbeeld eenvoudig informatie vinden en contact opnemen terwijl beheerders dit eenvoudig kunnen beheren met veel mogelijkheden. Als wij jouw VVE website opzetten dan krijg je toegang tot alle uitgebreide functionaliteiten.

Gratis demo Alle functies

VVE website laten maken

Wij zullen een VVE website opzetten die voor jou werkt

Uitgebreide VVE website bouwen
Wij voorzien jouw VVE website van een professioneel design. Zo geef jij de juiste indruk van jouw vereniging van eigenaren en presenteer je informatie op een eenvoudige manier, zonder lang zoeken.
Het beste op elk moment
Geen gestuntel met updates zoals in Wordpress. Wij verbeteren jouw website elke week. Als wij jouw VVE website bouwen steekt deze boven het maaiveld uit en heb je ook geen zorgen over de beveiliging van jouw website.
Compleet beheersysteem
Categorieën instellen, reactieformulieren maken, foto's toevoegen en menu’s wijzigen? Jij kunt alles zelf via een beheersysteem. Vind je dit toch wat lastig? Dan doen wij de aanpassingen voor jou.