Zichtbaarheid van promocodes in administratie

Delen:

Zichtbaarheid van promocodes in administratie

Introductie

We zijn blij om een nieuwe optimalisatie te presenteren voor onze StartPlatform software. Vanaf nu zijn promocodes zichtbaar in de administratie, wat je een krachtig hulpmiddel biedt om je marketinginspanningen te optimaliseren.

Omschrijving van de nieuwe functie

Met de nieuwste update van StartPlatform zijn alle gebruikte promocodes nu eenvoudig zichtbaar in de administratie. Deze functie stelt je in staat om gedetailleerde inzichten te krijgen in welke kortingscodes door je klanten worden gebruikt. Je kunt nu zien welke promocodes het meest effectief zijn.

Waarom is dit belangrijk?

Het bijhouden van het gebruik van promocodes is essentieel voor een succesvolle marketingstrategie. Door te weten welke codes het meest worden gebruikt en waar ze het meest effectief zijn, kun je je marketingcampagnes beter afstemmen en optimaliseren. Dit leidt tot een hogere conversie en een betere ROI voor je promotionele activiteiten.

Waar vind je deze functie?

De nieuwe functie is geïntegreerd in de administratie-sectie van StartPlatform. Je kunt eenvoudig naar het administratiepaneel gaan en de gebruikte promocodes inzien op zowel de order als op de factuur.

Blijf onze updates volgen voor meer verbeteringen en nieuwe functies die jouw ervaring met StartPlatform nog beter maken!

Platform update
Update datum
3 juni 2024
Type update