Kan ik mijn abonnement pauzeren?

Delen:

Heb jij een website laten maken, een webshop laten maken of een online platform op laten zetten en blijkt achteraf dat je daar op dit moment geen tijd voor hebt? Je kan dan je abonnement pauzeren. Je website blijft dan bewaard en je betaald daarvoor een lager maandbedrag.

Abonnement pauzeren

Wanneer je tijdelijk niet aan het beheren van jouw website toekomt dan kunnen wij jouw abonnement pauzeren. Jouw website blijft dan bewaard. De website zal dan tijdelijk niet meer te bekijken zijn via de domeinnaam en SiteCMS wordt in deze situatie bevroren. Daardoor kan jij jouw website tijdelijk niet beheren. 

Het pauzeren van jouw abonnement kost 10 euro per maand. Deze kosten worden in rekening gebracht omdat wij alle data moeten bewaren. De eerste maand betaal jij met iDeal, elke volgende maand wordt automatsich afgeschreven met automatisch incasso.

WIl jij jouw abonnement pauzeren? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt dan een contract om jouw abonnement te laten pauzeren. Na akkoord pauzeren wij jouw abonnement en wordt jouw maandbedrag aangepast naar 10 euro per maand.

Abonnement activeren

Je kan op elk moment jouw abonnement weer activeren. Neem daarvoor contact met ons op. Wij maken dan een contract voor de abonnement activatie. Bij activatie worden de op dat moment geldende maandkosten berekend.

Let op: Het nieuwe maandbedrag voor het pauzeren / activeren van een abonnement gaat direct na akkoord en het ontvangen van jouw iDeal betaling in werking. Jouw abonnement wordt dan omgezet. De gemaakte kosten voor de huidige maand worden daarbij niet verrekend.