Hvordan bygge en vellykket online plattform?

Del:

Hvordan starter jeg vellykket en internettkonsept uten å bruke for mye penger?

Først og fremst er det selvfølgelig viktig å vite hva du vil. En god idé. Det er grunnlaget for plattformen din. Men hvordan realiserer du ideen din? Det er mye usikkerhet i begynnelsen om konseptet ditt er komplett. Er alt korrekt? I denne artikkelen diskuteres noen problemer, og vi gir deg tips for å øke sjansene for suksess med din online plattform.

Å bygge en plattform eller sammenligningsside koster mye penger, men det kan bli billigere! (sparer kostnader)

Mange vet ikke annet enn at bygging av en plattform må gjøres av et anerkjent webdesignbyrå. Jo mer kompleks teknologien til nettstedet er, jo større blir investeringen. Webdesignbyrået lager en plattform for deg som kanskje er for dyr med alternativer du egentlig ikke trenger. Spesielt for de som vil utvikle en ny plattform, har vi skapt Start-platform. Start-platform er et standardkonsept med mange grunnleggende funksjoner som er nødvendige for en plattform. På Start-platform lager vi ikke tilpassede funksjoner. For det kan du eventuelt henvende deg til Vcreations Webdesign.

Hvordan vurderer jeg sjansene for suksess for min nye online plattform?

Dette kan gjøres ved hjelp av en markedsundersøkelse i praksis.

De fleste gründere med en idé spør først venner og familie hva de synes om konseptet. Vanligvis er disse reaksjonene overveiende positive, men gir et forvrengt bilde.

Vennene dine og familien vil ikke fornærme deg og snakker derfor entusiastisk med deg. De har vanligvis for lite kritikk. Du har derfor mindre nytte av det. Selvfølgelig er det hyggelig å få komplimenter for ideen din, men det hjelper ikke mye. Du kommer lenger med kritikk. Hvis du ber en gruppe fremmede om tilbakemelding, vil du garantert få andre tilbakemeldinger. Dette skyldes at denne gruppen ikke kjenner deg personlig og har en realistisk oppfatning av ideen din. De er ikke redd for å gi kritikk fordi de ikke kjenner deg. Det er bra. Gjennom kritikk oppdager du hva som mangler eller hva de ville gjort annerledes.

Hvorfor tester du først i praksis?

Gjennom disse testene får du en realistisk bilde av ideen din og om du har en sjanse til å lykkes, uten å ha utviklet produkter eller en hel fellesskap.