Hvordan bygger man en succesfuld online platform?

Del:

Hvordan starter jeg succesfuldt en internetkoncept uden at bruge for mange penge?

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvad du vil. En god idé. Det er grundlaget for din platform. Men hvordan realiserer du din idé? Der er meget usikkerhed i starten om, hvorvidt dit koncept er komplet. Er alt korrekt? I denne artikel diskuteres nogle problemer, og vi giver dig tips til at øge chancerne for succes med din online platform.

At få bygget en platform eller sammenligningsside koster mange penge, men det kan gøres billigere! (spar omkostninger)

Mange ved ikke andet end, at opbygningen af en platform skal udføres af et anerkendt webdesignbureau. Jo mere kompleks teknologien på hjemmesiden er, desto større bliver investeringen. Webdesignbureauet skaber en platform for dig, der måske er for dyr med muligheder, du egentlig ikke har brug for. Specielt for dem, der vil udvikle en ny platform, har vi skabt Start-platform. Start-platform er en standard koncept med mange grundlæggende funktioner, der er nødvendige på en platform. På Start-platform laver vi ikke specialtilpassede funktioner. Til det kan du eventuelt henvende dig til Vcreations Webdesign.

Hvordan vurderer jeg chancen for succes for min nye online platform?

Dette kan gøres ved hjælp af markedsundersøgelser i praksis.

De fleste iværksættere med en idé spørger først venner og familie, hvad de synes om konceptet. Normalt er disse reaktioner overvejende positive, men de giver et forvrænget billede.

Dine venner og familie ønsker ikke at fornærme dig og taler derfor entusiastisk med dig. De har normalt for lidt kritik. Du har derfor mindre gavn af det. Selvfølgelig er det rart at få komplimenter for din idé, men det hjælper ikke meget. Du kommer længere med kritik. Hvis du spørger en gruppe fremmede om feedback, får du garanteret andre tilbagemeldinger. Dette skyldes, at denne gruppe ikke kender dig personligt og har en realistisk opfattelse af din idé. De er ikke bange for at give kritik, fordi de ikke kender dig. Det er godt. Gennem kritik opdager du, hvad der mangler, eller hvad de ville gøre anderledes.

Hvorfor tester du først i praksis?

Ved disse tests får du et realistisk billede af din idé og om du har en chance for at lykkes, uden at have udviklet produkter eller en hel fællesskab.