Hva vi gjør?

Vi sørger for at bedriften din er utmerket online med en nettside, butikk eller plattform. Utstyrt med effektivt design, god synlighet og topp moderne teknologi. Og det beste av alt er at vi oppdaterer nettsiden din hver uke.

SaaS siden 2022
I 15 år lagde vi skreddersydde nettsider. Men de blir gamle. Derfor lanserte vi vår SaaS i 2022. På denne måten holder vi nettsidene oppdatert med en smart infrastruktur, og din nettside skiller seg alltid ut.

Riktig fokus
Med StartPlatform trenger du ikke lenger bry deg om oppdateringer. Du mottar ukentlige oppdateringer for design og sikkerhet, samt nye funksjoner, alt uten ekstra kostnad. På denne måten kan du fortsette å fokusere på det du er god på.

Hva vi gjør?

Lage en profesjonell nettside

Etter dine ønsker, uten bekymringer

Bygg din egen nettside som dine besøkende gjerne bruker. På den måten skaper du digital innvirkning. Med vår nettsideprogramvare kan vi sammen lage nettsiden din uten at du trenger å bekymre deg for design, hastighet og sikkerhetsoppdateringer. Vi sørger for at det fungerer og holder det oppdatert 24/7.

Opprett en chatte nettsted

Priser Arbeidsmetode

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vår SaaS passer perfekt som

All-in nettside
Full nettside for bedriften din. Passer for alle enheter og optimalisert for Google. Vi designer, bygger og plasserer innhold.
All-in nettbutikk
Vi lager en fortjeneste-fokusert nettbutikk. Vakker og enkel å administrere. Vi tar hånd om alt! Du publiserer og sender produktene.
All-in plattform
Koble medlemmer online. Generer inntekt med abonnementer. Kom med planen din, så setter vi opp den komplette plattformen.

Gjøre kunder glade

Jobbe uten sjefer med glede

Jobbe med glede med bærekraftig nettsideprogramvare. Glade kunder kan derfor lage en nettside med en liten investering.

Løsning for brukere
Vår nettsideprogramvare tilbyr en løsning som best tjener brukeren din. På den måten oppnår vi brukerens mål og dermed også dine mål.

Jobbe uten sjefer
Vi jobber uten sjefer i et tillitsfullt miljø. Våre kolleger tar ansvar. På denne måten oppnår vi resultater og jobber med glede.

Fortsette å forbedre
Ikke bare fra 9 til 5. Også om kvelden læres det mye, og vår nettsideprogramvare forbedres. Slik holder du alltid et skritt foran.

Metode Kontakt

Hva vi gjør?

All-in nettsideoppretting

Inkluderer alt du trenger

Når vi sier "alt-i-ett", mener vi virkelig "alt-i-ett". Vår SaaS har alt du trenger. På den måten kan du lage sideoppsett selv, publisere all ønsket innhold og ta vare på hele administrasjonen.

Alle funksjoner Gratis demo

Din virksomhet er vår virksomhet..

..og det fordyper vi oss i

Vi setter oss i besøkendes sted. Vi tenker på hvordan vi best kan betjene dem. Vi leverer en løsning som bidrar til dette.

Ingen skitne triks
Design og teknologi tilpasses på nettstedet ditt. Ingen skitne triks. Du får et nettsted som oppfyller de nyeste standardene.

Ingen åpen kildekode
Vår nettstedssoftware er lukket og bygger på en solid grunnmur. Dette gjør den skalerbar, lett å vedlikeholde og utvide.

Aldri betale for mye
Du betaler ikke for utviklingskostnader og kun for det du bruker. Du betaler aldri for mye. Vi er klare til å vokse videre sammen med deg.

Arbeidsmetode Kontakt
 

Hva vi gjør?