Opprett en eiendoms nettsted?

Score flere kjøpere og selgere
  • Nydelige eiendomssider
  • Google Maps-integrasjon
  • Søk med filtre
  • Tiltalende design

Online på 14 dager for €699 + €39 per måned

Presentere eiendommer online?

Med en vakker eiendomsnettsted

Vil du opprette en eiendomsnettsted? Det er utallige alternativer tilgjengelige i dag, men skaper de også et strøm av potensielle kjøpere og selgere? Hos oss kan du få laget en eiendomsnettsted som hjelper deg med å markedsføre eiendommer, støtte kunder og utvide kundebasen din. Vi kan hjelpe deg med å lage ditt eiendomsnettsted.

Når du lager en eiendomsnettsted, handler alt om å presentere tilgjengelige eiendommer. Vi gjør det enkelt å vise eiendommer på en vakker måte. Vi sørger også for at eiendommene dine vises i en brukervennlig oversikt med filtre. På hver eiendomsside finner du også et kontaktskjema for interesserte kjøpere og selgere.

Kunder vil filtrere eiendommer basert på deres spesifikke ønsker og prisområder. Derfor gjør vi det mulig å være først ute med å få informasjon om nye eiendommer ved hjelp av filtre og varsler. Enten du leter etter ditt drømmehjem eller trenger hjelp til å selge din nåværende eiendom, gir nettstedet vårt for eiendommer alle nødvendige verktøy.

Når vi lager din eiendomsnettsted, sørger vi for å betjene både selgere og kjøpere. Derfor har vi utviklet en eiendomsnettsted som gjør det enkelt å legge ut eiendommer og knytte kontakt med potensielle kjøpere. Med våre omfattende funksjoner er du klar til å imøtekomme alle dine kunders behov.

Gratis demoAlle funksjoner

Opprettelse av eiendoms nettsted

Vi får et eiendomsnettsted til å fungere for deg

Profesjonelt hjem
Vi gir eiendomsnettstedet ditt en vakker og profesjonell design. På denne måten gir du riktig inntrykk av virksomheten din og presenterer eiendommer på en vakker måte, uten at det tar opp mye av tiden din.
Det beste til enhver tid
Ingen kluss med oppdateringer som i WordPress. Vi forbedrer nettstedet ditt hver uke. På denne måten skiller eiendomskontoret ditt seg alltid ut, og du trenger ikke bekymre deg for sikkerheten på nettstedet ditt.
Fullstendig administrasjonssystem
Sett opp søkefiltre, lag responsskjemaer, legg til bilder og endre menyer? Du kan gjøre alt selv via et administrasjonssystem. Synes du det er litt vanskelig? Vi gjør justeringene for deg.