Makelaars website maken

Scoor meer kopers en verkopers
  • Prachtige woningpagina's
  • Google maps koppeling
  • Zoeken met filters
  • Aantrekkelijk design

In 14 dagen online va €699 + €39 p/m

Woningen online presenteren? 

Met een prachtige makelaars website

Wil jij een makelaars website opzetten? Er zijn tegenwoordig talloze opties beschikbaar, maar zorgen ze ook voor een stroom aan potentiële kopers en verkopers? Bij ons kan jij een makelaars website laten maken die je helpt bij het promoten van woningen, het ondersteunen van klanten en het uitbreiden van je klantenbestand. Wij kunnen je helpen en jouw makelaars website maken.

Bij een makelaars website maken draait alles om het presenteren van beschikbare woningen. Wij maken het eenvoudig om de woningen op een mooie manier te presenteren. Ook zorgen we ervoor dat jouw woningen getoond worden in een gebruiksvriendelijk overzicht met filters. Op elke woningpagina vind je bovendien een contactformulier voor geïnteresseerde kopers en verkopers.

Klanten willen woningen filteren op basis van hun specifieke wensen en prijsklassen. Daarom maken we het mogelijk om met behulp van filters en meldingen als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe woningen. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of hulp nodig hebt bij het verkopen van je huidige woning, onze makelaarswebsite biedt alle benodigde tools.

Als wij jouw makelaars website maken houden er er rekening mee dat het essentieel is om zowel verkopers als kopers te bedienen. Daarom hebben we een makelaarswebsite ontwikkeld die het plaatsen van woningen en het leggen van contacten met potentiële kopers makkelijk maakt. Met onze uitgebreide functies ben je klaar om aan alle behoeften van je cliënten te voldoen.

Gratis demo Alle functies

Makelaars website laten maken

Wij laten een makelaars website voor jou werken

Professionele woning presentatie
Wij voorzien jouw makelaars website van een prachtig en professioneel design. Zo geef jij de juiste indruk van jouw bedrijf en presenteer je woningen op een prachtige manier, zonder dat het je veel tijd kost.
Het beste op elk moment
Geen gestuntel met updates zoals in Wordpress. Wij verbeteren jouw website elke week. Zo steekt jouw makelaarskantoor altijd boven het maaiveld uit en heb je ook geen zorgen over de beveiliging van jouw website.
Compleet beheersysteem
Zoekfilters instellen, reactieformulieren maken, foto's toevoegen en menu’s wijzigen? Jij kunt alles zelf via een beheersysteem. Vind je dit toch wat lastig? Dan doen wij de aanpassingen voor jou.