Lav en ejendoms hjemmeside?

Score flere købere og sælgere
  • Smukke ejendomssider
  • Google Maps-integration
  • Søgning med filtre
  • Tiltrækkende design

Online på 14 dage for €699 + €39 om måneden

Præsentere ejendomme online?

Med en smuk ejendoms hjemmeside

Ønsker du at oprette en ejendomshjemmeside? Der er utallige muligheder tilgængelige i dag, men skaber de også en strøm af potentielle købere og sælgere? Hos os kan du få lavet en ejendomshjemmeside, der hjælper med at markedsføre ejendomme, støtte kunder og udvide kundebasen din. Vi kan hjælpe dig med at lave din ejendomshjemmeside.

Når du opretter en ejendomshjemmeside, handler alt om at præsentere tilgængelige ejendomme. Vi gør det nemt at vise ejendomme på en smuk måde. Vi sørger også for, at dine ejendomme vises i et brugervenligt overblik med filtre. På hver ejendomsside finder du også en kontaktformular til interesserede købere og sælgere.

Kunder vil filtrere ejendomme baseret på deres specifikke ønsker og prisområder. Derfor gør vi det muligt at være først ude med at få information om nye ejendomme ved hjælp af filtre og varsler. Uanset om du leder efter dit drømmehjem eller har brug for hjælp til at sælge din nuværende ejendom, giver vores ejendomshjemmeside alle nødvendige værktøjer.

Når vi laver din ejendomshjemmeside, sørger vi for at betjene både sælgere og købere. Derfor har vi udviklet en ejendomshjemmeside, der gør det nemt at lægge ejendomme op og knytte kontakter med potentielle købere. Med vores omfattende funktioner er du klar til at imødekomme alle dine kunders behov.

Gratis demoAlle funktioner

Oprettelse af ejendoms websted

Vi får en ejendomswebsted til at fungere for dig

Professionelt hjem
Vi giver dit ejendomswebsted en smuk og professionel design. På denne måde giver du det rigtige indtryk af din virksomhed og præsenterer ejendomme på en smuk måde, uden at det tager for meget af din tid.
Det bedste til enhver tid
Ingen bøvl med opdateringer som i WordPress. Vi forbedrer dit websted hver uge. På denne måde skiller ejendomskontoret altid ud, og du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden på dit websted.
Fuldstændigt styringssystem
Opsæt søgefiltre, lav svarformularer, tilføj billeder og ændr menuer? Du kan gøre det hele selv via et styringssystem. Synes du, det er lidt besværligt? Vi laver tilpasningerne for dig.