Digitaal platform opzetten 🚀

Bouw een |
  • Breng vraag en aanbod online samen
  • Pas je volledige platform zelf aan
  • Investeer in een passief inkomen
  • Geniet van 24/7 up-to-date software

Start jouw datingsite, vacaturesite, verkoopplatform, marktplaats, vergelijkingssite of elke andere website met gebruikers.

online platform bouwen

Denk jij dat 't beter kan?

Profiteer van de platform economie

Steeds meer ondernemers, zoals Werkspot, profiteren van de platform economie. Breng ook vraag en aanbod samen door mensen online met elkaar in contact te brengen zodat zij zaken zelf kunnen regelen.

Op een website met de software van StartPlatform plaatsen jij en jouw gebruikers eenvoudig inhoud online. Die is makkelijk te vinden met filters. Gebruikers komen vervolgens met elkaar in contact om zo een nieuwe samenwerking aan te gaan.

De website is volledig door jouwzelf aanpasbaar. Zo richt je die makkelijk in voor elke toepassing zoals vacatures, advertenties, diensten en/of producten. Jij bepaald wie welke inhoud mag doorzoeken, plaatsen en of zij daarvoor moeten betalen.

Wij houden jouw software 24/7 up-to-date. Wekelijks krijg jij nieuwe functies en wij zorgen ervoor dat jouw website veilig is. Je betaald daarvoor een vast bedrag per maand en staat zo nooit voor verrassingen.

Gratis demo Alle functies

Eigen platform

Jouw eigen platform opzetten

Zonder zorgen over de software

ROI: Winstgevend
Onze software zet gebruikers aan tot actie. Daardoor publiceren zij meer inhoud en krijgt jij meer inkomsten.
Veilig en snel
Wees gerust, de gegevens van je gebruikers zijn veilig. We maken je platform snel en betrouwbaar.
Beheer alles zelf
Je beheert het platform zonder gestuntel of gedoe met onze online platform software.

Bouw een uniek platform

Met alleen mooi red je het niet

Bouw een platform dat perfect aansluit bij je doelgroep. Of die nu introvert of extrovert is. Ingetogen of uitbundig. Wij zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij de verwachting. En dat is wel zo goed. Daardoor blijven je gebruikers langer hangen en keren zij vaker terug.

Een platform opzetten zonder overbodige complexiteit? Wij werken met KISS: Keep it short and simple. Wij gaan voor doeltreffende eenvoud en tonen alleen het hoog nodige. Kreten van gebruikers zoals 'Dat is simpel' zijn daardoor vanzelfsprekend. 

Platform opzetten Bekijk functies

Winstgevende datingsite maken

Wat voor platform start jij?

De software werkt voor elke toepassing

Een jobboard, vergelijkingssite. marktplaats of online platform lanceren voor dating? Je begint goed voorbereid met onze platform software.

Toepassingen Gratis demo

Populaire platform functies

Die jouw succes gaan maken

Leden schrijven in zoals jij dat wilt. Verificatiemethoden zijn mogelijk: KVK validatie, sms verificatie of een cent betaling? Je stelt het zo in.

Beheer al jouw leden met het ledenadministratie systeem. Zoek leden met filters, bekijk betaalgeschiedenis, geef lidmaatschappen en beheer de leden.

Stel je catalogus samen en laat jouw leden producten en diensten publiceren of content delen. Jij bepaald de indeling van het overzicht helemaal zelf.

Sleep widgets op de gewenste plek om zo jouw eigen lay-out per paginatype te bepalen. Maak zo jouw platform uniek zodat het perfect bij je leden past.

Advertenties, blogs, bedrijfsregisters of testimonia? Alles wat je bedenkt kan. Voor elke toepassing maak jij je eigen categorie met unieke indeling.

Bepaal per overzicht de zoekfilters en de indeling. Snel zoeken in de header of uitgebreide zoekfilters aan de linkerkant? Stel het met een handomdraai in.

Maak lidmaatschappen en stel bijbehorende functies in. Jouw leden kunnen de lidmaatschappen bestellen om de functies te gebruiken.

Wil je abonnementen elke maand afschrijven met automatisch incasso of dat leden eenmalige aankopen doen in jouw platform? Alles kan!

Alle bekende contactopties zijn in je platform ingebouwd. Chatten met connecties, privé berichten of contact via formulieren? Je configureert alles zelf.

Geografisch zoeken is niet weg te denken in een platform. Zoeken op locatie en een kaartweergave met zoekfilters vinden we vanzelfsprekend.

Stel een matchmaker in en koppel leden automatisch op basis van interesses. Maak zoek alerts mogelijk per overzicht. Je platform mailt je lid bij elke march.

Ga jij over de grens met je platform en kies je voor een meertalig inrichting? Voeg álle talen met vertalingen zelf toe en lanceer internationaal.

De beste zoekmachine technieken zijn in jouw platform geïntegreerd. Zo begrijpt Google het net zo goed als je leden en wordt je platform gevonden.

Je platform is voorzien van een complete webshop. Daarin publiceren jij en jouw leden producten of diensten. Men bestelt en betaald online.

Er is een compleet administratiepakket in de software ingebouwd. Alle facturen, webshop bestellingen en omzetberekeningen vind je daarin terug.

Gratis demo Alle functies

goede datingsite opzetten