Digitaal platform opzetten 🚀

Bouw een |
  • Breng vraag en aanbod online samen
  • Pas je volledige platform zelf aan
  • Investeer in een passief inkomen
  • Geniet van 24/7 up-to-date software

Start jouw datingsite, vacaturesite, verkoopplatform, marktplaats, vergelijkingssite of elke andere website met gebruikers.

online platform bouwen

Denk jij dat 't beter kan?

Profiteer van de platform economie

Steeds meer ondernemers, zoals Werkspot, profiteren van de platform economie. Breng ook vraag en aanbod samen door mensen online met elkaar in contact te brengen zodat zij zaken zelf kunnen regelen.

Op een website met de software van StartPlatform plaatsen jij en jouw gebruikers eenvoudig inhoud online. Die is makkelijk te vinden met filters. Gebruikers komen vervolgens met elkaar in contact om zo een nieuwe samenwerking aan te gaan.

De website is volledig door jouwzelf aanpasbaar. Zo richt je die makkelijk in voor elke toepassing zoals vacatures, advertenties, diensten en/of producten. Jij bepaald wie welke inhoud mag doorzoeken, plaatsen en of zij daarvoor moeten betalen.

Wij houden jouw software 24/7 up-to-date. Wekelijks krijg jij nieuwe functies en wij zorgen ervoor dat jouw website veilig is. Je betaald daarvoor een vast bedrag per maand en staat zo nooit voor verrassingen.

Gratis demo Alle functies

Eigen platform

Jouw eigen platform opzetten

Zonder zorgen over de software

ROI: Winstgevend
Onze software zet gebruikers aan tot actie. Daardoor publiceren zij meer inhoud en krijgt jij meer inkomsten.
Veilig en snel
Wees gerust, de gegevens van je gebruikers zijn veilig. We maken je platform snel en betrouwbaar.
Beheer alles zelf
Je beheert het platform zonder gestuntel of gedoe met onze online platform software.

Bouw een uniek platform

Met alleen mooi red je het niet

Bouw een platform dat perfect aansluit bij je doelgroep. Of die nu introvert of extrovert is. Ingetogen of uitbundig. Wij zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij de verwachting. En dat is wel zo goed. Daardoor blijven je gebruikers langer hangen en keren zij vaker terug.

Een platform opzetten zonder overbodige complexiteit? Wij werken met KISS: Keep it short and simple. Wij gaan voor doeltreffende eenvoud en tonen alleen het hoog nodige. Kreten van gebruikers zoals 'Dat is simpel' zijn daardoor vanzelfsprekend. 

Platform opzetten Bekijk functies

Winstgevende datingsite maken

Wat voor platform start jij?

De software werkt voor elke toepassing

Een jobboard, vergelijkingssite. marktplaats of online platform lanceren voor dating? Je begint goed voorbereid met onze platform software.

Toepassingen Gratis demo