Partner worden?

Platform software reseller
  • Genereer extra inkomsten
  • Drie unieke partnerprogramma’s
  • Jij bepaalt hoe je verkoopt
  • Tot 1875 euro kickback fee per lead
Platform software reseller

Platform software reseller worden

Meld je aan en ontvang een eigen link

Heb jij een webdesign bureau, een marketing bureau of weet jij hoe je mensen kan bereiken die een platform nodig hebben? Wordt dan platform software reseller! Als platform software reseller bepaal jij jouw verdiensten aan de hand van jouw gewenste inspanningen. Hoe meer jij doet, hoe meer jij verdient. Via een dashboard houden wij je inspanningen bij en jij bepaalt wanneer je uitbetaald wordt.

Door jouw inspanningen als platform reseller kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn. Onze software blijven verbeteren! Wil jij een link delen op jouw website? Krijg dan 10% kickback fee voor elke verkoop. Lever jij ook álle support aan jouw klant? Dan krijg jij tot wel 25% korting op het maandbedrag en 75% korting op de installatiekosten. Jouw inkomsten per verkoop kunnen daardoor oplopen tot 1875 euro.

ContactToepassingen

Platform software reseller

Starten als platform reseller?

We hebben drie smaken

Platform promotor
Simpel een linkje delen? Dan wordt je promotor. We maken een affiliate account en geven jouw een eigen unieke link. Bezoekt jouw lead onze website via die link en wordt er besteld? Dan ontvang jij 10% op de aankoopprijs. Zo verdien jij tot wel 300 euro per lead.
Platform reseller
Heb jij ervaring in het opzetten van websites? Wordt platform reseller. Jij bestelt voor jouw klant, je helpt jouw klant met de inrichting en geeft jouw klant support. Jouw klant betaalt aan jou. Krijg 50% korting op de aankoopprijs en 20% korting op het maandbedrag.
Platform partner
Speciaal voor de bureaus die hier echt werk van maken. Wordt platform partner. Koop jij meer dan 20 platformen per jaar voor jouw klanten, richt jij die in en verleen jij support? Reken dan op 75% korting op de aanschafprijs en 25% korting op het maandbedrag.