Verplichte factuurgegevens bij abonnementen

Delen:

Nieuwe instelling in SiteCMS: verplichte factuurgegevens bij abonnementen

Introductie

Vanaf nu is het mogelijk om te verplichten om factuurgegevens in te vullen bij het afnemen van een abonnement. Deze instelling zorgt voor een betere administratie en accuratere facturatie.

Beschrijving van de nieuwe functie

Met de nieuwste update van StartPlatform is het nu mogelijk te verplichten dat gebruikers om hun factuurgegevens in te vullen wanneer ze een abonnement afnemen. Dit betekent dat elke klant die zich aanmeldt voor een abonnement, eerst zijn of haar factuurgegevens moet verstrekken. Deze gegevens worden vervolgens automatisch geïntegreerd in de facturatieprocessen van SiteCMS.

Waarom is dit belangrijk?

Het verplicht invullen van factuurgegevens is essentieel voor een nauwkeurige en efficiënte administratie. Door deze gegevens vooraf te verzamelen, wordt ervoor gezorgd dat alle facturen die via SiteCMS worden gegenereerd, altijd compleet zijn en de juiste klantinformatie bevatten. Dit minimaliseert fouten en zorgt voor een vlekkeloos facturatieproces, wat uiteindelijk leidt tot een betere klantervaring en een professionelere uitstraling van uw bedrijf.

Waar is deze instelling te vinden?

Deze nieuwe functie is beschikbaar in de instellingen van SiteCMS. Wanneer een gebruiker een nieuw abonnement wil afnemen, zal het systeem automatisch vragen om de factuurgegevens in te vullen voordat de registratie kan worden voltooid. Deze gegevens worden veilig opgeslagen en gebruikt voor alle toekomstige facturen.

Blijf onze updates volgen voor meer verbeteringen en nieuwe functies die uw ervaring met StartPlatform verder zullen optimaliseren!