5 fallgruver ved oppsett av online plattform

Del:

I dagens samfunn er alle på internett, onlineplattformer dominerer markedet, og det er logisk. Ved å matche tilbud og etterspørsel uten mellomledd sparer du penger og blir rask, smidig og effektiv for kundene dine. Nå virker det morsomt og hyggelig å starte en onlineplattform, men mange mennesker vet ikke hva som kreves. I fortiden har mange falt i flere feller. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan vi på Start-platform har funnet løsninger på de 5 største fallgruvene når det gjelder å starte en onlineplattform.

Å vente med å gå live til din onlineplattform er perfekt

Du kjenner sikkert igjen historien, en ung, uerfaren gründer som begir seg ut i verdenen av onlineplattformer. Drevet og entusiastisk for å starte sin egen onlineplattform. De tror at dette må gjøres så raskt som mulig fordi de vil begynne. Veien til å starte en onlineplattform er lang. Hvis du gjør dette for hastig, etterlater du brødsmuler på vei. Onlineplattformen er ikke der ennå. Derfor blir kvaliteten for lav, og den er ikke komplett, det er for få detaljer. Heldigvis tilbyr Start-platform.com en løsning på dette. På Start-platform bruker vi ferdig plattformprogramvare i SaaS. Takket være vår godt utviklede programvare er ingenting umulig når det gjelder å lage en onlineplattform.

Å gå med den første og beste utvikleren

Da du nettopp begynte, fant du en utvikler som passer perfekt for deg som ny gründer. Måneder og år går, og forretningene går bra. Du har fått mange kunder, og flere aktiviteter utføres på onlineplattformen din. Dine medlemmer forventer dermed mer og mer fra plattformen din. Som et resultat er ikke den nåværende onlineplattformen tilstrekkelig. Plattformen du har nå er rett og slett for liten for alt du vil tilby nå. Da er neste steg å engasjere et profesjonelt byrå. Å flytte alt og fornye til ditt nye byrå gir deg bryet igjen. På Start-platform vokser vi med deg! Vi gir gratis oppdateringer for å holde onlineplattformen din så moderne og profesjonell som mulig for kundene. Vil du ha ekstra funksjoner, aktiviteter, alternativer og alt du kan tenke på? Dette er mulig innenfor vår plattform! Vi vokser med din plattform.

Å undervurdere kostnadene ved å bygge og vedlikeholde en plattform

Mange tror at det er enkelt og ikke vil koste mye å lage en onlineplattform, dette er normalt sett ikke tilfelle. Å lage en vakker og velstelt plattform er definitivt ikke billig! Dette skyldes at en profesjonell plattform ikke kan lages uten mye tid og innsats.

Her på Start-platform har vi 3 typer pakker som vi tilbyr for å lage en onlineplattform:

  • Basisplattform
  • Mellomstor plattform
  • Stor plattform

Å ikke be om tilbakemelding fra målgruppen din

Den unge gründeren ser rundt seg at å starte en plattform er noe helt annet enn å drive en plattform. "Å sette opp den perfekte onlineplattformen garanterer ikke suksess. Ofte jobber bedrifter et år mot lanseringen av plattformen. Deretter innser de raskt at plattformen ikke er tilstrekkelig. Dette kan unngås ved å involvere kundene i utviklings- og testfasen." Selvfølgelig kreves det litt markedsføring her, målgruppen din er det viktigste for plattformen din. For dette har vi en standardprogramvare som er grundig utviklet og der kundene er involvert. Gjennom SAAS får alle også kontinuerlig de nyeste oppdateringene.

Å reagere for sent på endringer

Mange bedrifter og onlineplattformer reagerer for sent på endringer. Konsekvensen av dette er at de blir ubemerket, tjener mindre fordi de blir hengende etter. For kunder gjelder alltid at jo mer moderne og bedre tjenesten eller produktet er, desto raskere er de tilbøyelige til å gå dit. Hvis du vil fortsette å være med, må plattformen din fortsette å oppdateres, mange bedrifter gjør dette slik at de ikke blir etter. Hvis du lar oss lage en plattform på Start-platform, trenger du ikke bekymre deg for dette. Gjennom vår programvare får alle plattformer jevnlig automatisk nye oppdateringer for å opprettholde kvaliteten så høy som mulig! Dette koster ingenting ekstra, det er allerede inkludert i månedlige kostnader.

Blogginfo
Blogg emne
Bloggtype