5 faldgruber ved oprettelse af online platform

Del:

I dagens samfund er alle på internettet, onlineplatforme dominerer markedet, og det er logisk. Ved at matche udbud og efterspørgsel uden mellemled sparer du penge og bliver hurtig, smidig og effektiv for dine kunder. Nu lyder det måske sjovt og interessant at starte en onlineplatform, men mange mennesker ved ikke, hvad det kræver. I fortiden er der mange, der er faldet i flere fælder. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan vi hos Start-platform har fundet løsninger på de 5 største faldgruber ved at starte en onlineplatform.

At vente med at gå live, indtil din onlineplatform er perfekt

Du kender sandsynligvis historien om en ung, uerfaren iværksætter, der bevæger sig ind i verdenen af onlineplatforme. Drevet og entusiastisk for at starte sin egen onlineplatform. De tror, det skal gøres så hurtigt som muligt, fordi de vil begynde. Vejen til at starte en onlineplatform er lang. Hvis du gør dette for hastigt, efterlader du brødkrummer på vejen. Onlineplatformen er ikke der endnu. Derfor bliver kvaliteten for lav, og den er ikke komplet, der er for få detaljer. Heldigvis tilbyder Start-platform.com en løsning på dette. Hos Start-platform bruger vi færdig platformsoftware i SaaS. Takket være vores veludviklede software er intet umuligt, når det kommer til at lave en onlineplatform.

At gå med den første og bedste udvikler

Da du lige var startet, havde du fundet en udvikler, der passede perfekt til dig som nystartet iværksætter. Måneder og år går, og forretningerne går godt. Du har fået mange kunder, og der udføres flere aktiviteter på din onlineplatform. Dine medlemmer forventer derfor mere og mere fra din platform. Som følge heraf er den nuværende onlineplatform ikke tilstrækkelig. Platformen, du har nu, er simpelthen for lille til alt det, du vil tilbyde nu. Så er næste skridt at engagere et professionelt bureau. At flytte alt og forny til dit nye bureau giver dig besværet igen. På Start-platform vokser vi med dig! Vi giver gratis opdateringer for at holde din onlineplatform så moderne og professionel som muligt for kunderne. Vil du have ekstra funktioner, aktiviteter, muligheder og hvad du kan tænke på? Dette er muligt inden for vores platform! Vi vokser med din platform.

At undervurdere omkostningerne ved at bygge og vedligeholde en platform

Mange tror, at det er let og ikke vil koste meget at lave en onlineplatform, det er normalt set ikke tilfældet. At lave en smuk og velplejet platform er bestemt ikke billigt! Dette skyldes, at en professionel platform ikke kan laves uden meget tid og indsats.

Her på Start-platform har vi 3 typer pakker, som vi tilbyder for at lave en onlineplatform:

  • Basisplatform
  • Mellemstor platform
  • Stor platform

Ikke at bede din målgruppe om feedback

Den unge iværksætter ser omkring sig, at at starte en platform er noget helt andet end at drive en platform. "At oprette den perfekte onlineplatform garanterer ikke succes. Ofte arbejder virksomheder et år hen imod lanceringen af platformen. Derefter indser de hurtigt, at platformen ikke er tilstrækkelig. Dette kan undgås ved at inddrage kunderne i udviklings- og testfasen." Selvfølgelig kræves der lidt markedsføring her, din målgruppe er det vigtigste for din platform. Til dette har vi en standardsoftware, der er grundigt udviklet og hvor kunderne er involveret. Gennem SAAS får alle også løbende de nyeste opdateringer.

At reagere for sent på ændringer

Mange virksomheder og onlineplatforme reagerer for sent på ændringer. Konsekvensen af dette er, at de bliver ubemærkede, tjener mindre, fordi de sakker bagud. For kunder gælder altid, jo mere moderne og bedre tjenesten eller produktet er, desto hurtigere er de tilbøjelige til at gå derhen. Hvis du vil fortsætte med at være med, skal din platform fortsætte med at opdateres, mange virksomheder gør dette, så de ikke bliver hægtet af. Hvis du får lavet en platform hos Start-platform, behøver du ikke bekymre dig om dette. Gennem vores software får alle platforme regelmæssigt automatisk nye opdateringer for at opretholde kvaliteten så høj som muligt! Dette koster ikke ekstra, det er allerede inkluderet i de månedlige omkostninger.

Bloginfo
Blog emne
Blogtype