Finne en nisje for online plattform

Del:

Egen interesse

Det er viktig at du har lidenskap for det du gjør. Ved å velge en nisje du har interesse for, kan du raskt fortelle mye om det. Er du ikke interessert i en spesifikk nisje? Det er ikke noe problem. Ved hjelp av de 8 K'ene blir det lettere å finne en nisje.

Hvor stor er markedet?

Når du velger en nisje, er det viktig å velge en der du kan tjene penger. Ved å bruke verktøy som Googles søkeordsplanlegger og Google Trends kan du enkelt gjøre din egen markedsundersøkelse. På denne måten kan du enkelt identifisere voksende markeder.

Kjenn dine konkurrenter

Gjør det klart for deg selv hvem konkurrentene dine er. Søk etter nisjen din og se på nettsidene til konkurrentene dine. Hvordan annonserer de? Hva slags produkter eller tjenester selger de? Hvor er de alle aktive? Denne informasjonen er alle viktig når du velger en passende nisje.

Start markedsplanen din

Nå som du tydelig vet hvilken nisje som passer for deg og hvem konkurrentene dine er, er det på tide å begynne med markedsplanen. En markedsplan hjelper deg med å lage strategien din og oppnå målene dine. Sørg for at markedsplanen din er oversiktlig, effektiv og lett forståelig for deg selv.

Blogginfo
Blogg emne
Bloggtype