At finde en niche til en online platform

Del:

Egen interesse

Det er vigtigt, at du har passion for det, du laver. Ved at vælge en niche, som du har interesse for, kan du hurtigt tale meget om det. Er du ikke interesseret i en specifik niche? Det er ikke noget problem. Ved hjælp af de 8 K'er bliver det lettere at finde en niche.

Hvor stor er markedet?

Når du vælger en niche, er det vigtigt at vælge en, hvor du kan tjene penge. Ved at bruge værktøjer som Googles søgeordsplanlægger og Google Trends kan du let lave din egen markedsundersøgelse. På denne måde kan du nemt identificere voksende markeder.

Kend dine konkurrenter

Lav det klart for dig selv, hvem dine konkurrenter er. Søg efter din niche og se på dine konkurrenters hjemmesider. Hvordan annoncerer de? Hvilke produkter eller tjenester sælger de? Hvor er de alle aktive? Denne information er vigtig, når du skal finde en passende niche.

Start din marketingplan

Nu hvor du klart ved, hvilken niche der passer til dig, og hvem dine konkurrenter er, er det tid til at begynde på din marketingplan. En marketingplan hjælper dig med at skabe din strategi og nå dine mål. Sørg for, at din marketingplan er overskuelig, effektiv og let forståelig for dig selv.

Bloginfo
Blog emne
Blogtype