Support til alle valutaer med automatisk valutakurser.

Del:

Vi har spændende nyheder til jer! StartPlatform har tilføjet en helt ny funktion til SiteCMS, der gør det nemt for jer at oprette og administrere en hjemmeside med flere valutaer. Fra nu af kan I tilføje valutaindstillinger til jeres elementer, hvilket gør det muligt at vise priser og beløb i forskellige valutaer. Vi ved, at dette er en funktion, I har ventet længe på, og vi er begejstrede for at præsentere den for jer!

Hvordan tilføjer jeg valutaer til min hjemmeside?

Hvordan kan I indstille denne fantastiske funktion? Det er faktisk ret simpelt. Som administrator skal I blot tilføje et spørgsmål af typen 'beløb' via matchmakeren i SiteCMS. Når I har gjort dette, aktiveres valutaoptionen automatisk, når I tilføjer nye elementer. I kan nu tilføje valutasymboler som euro (€) eller dollars ($), til jeres priser og beløb. Dette giver jer mulighed for at vise jeres produkter, tjenester eller andre elementer i forskellige valutaer, så jeres kunder kan se priserne i deres velkendte valuta.

Valutakonvertering med automatisk valutakurs

Men det er ikke alt! Vi har tilføjet endnu en fantastisk funktion, der gør jeres liv endnu lettere. SiteCMS kan nemlig automatisk beregne alle valutakurser for jer dagligt, og det sker via currencyapi.com. Med denne funktion behøver I ikke længere bekymre jer om manuel opdatering af valutakurser på jeres hjemmeside. For at bruge dette skal I som administrator oprette en API-nøgle på currencyapi.com og derefter tilføje den via indstillingerne i SiteCMS. Når API-nøglen er konfigureret, vil SiteCMS dagligt opdatere valutakurserne, så I altid er opdaterede.

Ingen manuelle valutaberegninger på hjemmesiden

Vi forstår, at det kan være udfordrende at administrere en hjemmeside med flere valutaer, men vi vil gøre det så enkelt og effektivt som muligt for jer. Derfor har vi udviklet denne funktion, så I ikke behøver spilde kostbar tid på manuelle beregninger og opdateringer.

Opret jeres egen hjemmeside med flere valutaer

At oprette en hjemmeside med flere valutaer er ikke kun praktisk, men kan også udvide jeres rækkevidde og tiltrække internationale kunder. Vi ønsker, at I skal lykkes, så vi har optimeret denne funktion for at hjælpe jer med at skabe en gnidningsløs og brugervenlig oplevelse for jeres hjemmesidebesøgende.

Hvis I har spørgsmål om indstilling af valutaer i SiteCMS eller brug for hjælp til konfiguration af automatisk valutakurs, står vores supportteam klar til at hjælpe jer. Vi vil sikre, at I får mest muligt ud af denne funktion og hæver jeres hjemmeside til næste niveau.

Tak for jeres fortsatte støtte og tillid til StartPlatform og SiteCMS. Vi håber, at denne nye valutafunktion gør det muligt for jer at tilpasse jeres hjemmeside endnu bedre efter brugernes behov og udvide jeres forretning globalt.

Platform update
Update datum
12 juli 2023

Ud over valutakurser på websitet.

..også interessante opdateringer.