Ondersteuning voor alle valuta met automatische wisselkoers

Delen:

We hebben opwindend nieuws voor jullie! StartPlatform heeft een gloednieuwe functie toegevoegd aan SiteCMS waarmee jullie eenvoudig een website met meerdere valuta kunnen maken en beheren. Vanaf nu kunnen jullie valuta-instellingen toevoegen aan jullie items, waardoor het mogelijk is om prijzen en bedragen in verschillende valuta weer te geven. We weten dat dit een functie is waar jullie lang op hebben gewacht, en we zijn verheugd om dit aan jullie te presenteren!

Hoe voeg ik valuta's toe op mijn website?

Hoe kun je deze geweldige functie instellen? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Als beheerder hoef je alleen maar een vraag van het type 'bedrag' toe te voegen via de matchmaker in SiteCMS. Zodra je dit hebt gedaan, wordt automatisch de valuta-optie geactiveerd wanneer je nieuwe items toevoegt. Je kunt nu valutasymbolen, zoals euro's (€) of dollars ($), toevoegen aan je prijzen en bedragen. Dit geeft je de mogelijkheid om je producten, diensten of andere items in verschillende valuta weer te geven, zodat je klanten de prijzen kunnen zien in hun vertrouwde valuta.

Valuta omrekenen met automatische wisselkoers

Maar dat is niet alles! We hebben nog een geweldige functie toegevoegd die je leven nog gemakkelijker maakt. SiteCMS kan namelijk dagelijks automatisch alle wisselkoersen voor je berekenen, en dit gebeurt via currencyapi.com. Met deze functie hoef je je geen zorgen meer te maken over het handmatig bijwerken van de wisselkoersen op je website. Om hiervan gebruik te maken, moet je als beheerder een API-sleutel aanmaken op currencyapi.com en deze vervolgens toevoegen via de instellingen in SiteCMS. Zodra de API-sleutel is geconfigureerd, zal SiteCMS de wisselkoersen dagelijks bijwerken, zodat je altijd up-to-date bent.

Geen handmatige valuta berekeningen op website

We begrijpen dat het beheren van een website met meerdere valuta uitdagend kan zijn, maar we willen het voor jullie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken. Daarom hebben we deze functie ontwikkeld, zodat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen aan handmatige berekeningen en updates.

Eigen website opzetten met meerdere valuta

Het opzetten van een website met meerdere valuta's is niet alleen handig, maar kan ook je bereik vergroten en internationale klanten aantrekken. We willen dat je succesvol bent, en daarom hebben we deze functie geoptimaliseerd om je te helpen bij het creëren van een naadloze en klantvriendelijke ervaring voor je websitebezoekers.

Mocht je vragen hebben over het instellen van valuta's in SiteCMS of hulp nodig hebben bij het configureren van de automatische wisselkoersen, dan staat ons ondersteuningsteam klaar om je te helpen. We willen ervoor zorgen dat je het maximale uit deze functie haalt en je website naar een hoger niveau tilt.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in StartPlatform en SiteCMS. We hopen dat deze nieuwe valuta-functie je in staat stelt om je website nog beter aan te passen aan de behoeften van je gebruikers, en om je bedrijf wereldwijd te laten groeien.

Platform update
Update datum
12 juli 2023
Type update

Naast wisselkoersen in website..

..ook interessante updates