Verbeterde inrichting voor abonnement bestellen

Delen:

We zijn verheugd om een nieuwe update aan te kondigen die de ervaring met het bestellen van lidmaatschappen op jouw platform heeft verbeterd. Ons doel bij StartPlatform is om jou een moeiteloze en efficiënte gebruikerservaring te bieden aan jouw bezoekers, leden en klanten, en deze update is weer een stap in die richting.

Wat is er nieuw?

Vanaf nu is het bestellen van lidmaatschappen een stuk gemakkelijker en sneller geworden. We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben een wijziging aangebracht die het hele proces aanzienlijk verbetert. Bij het bestellen van een abonnement zal het bestelgedeelte nu aan de rechterkant over de pagina schuiven, terwijl je op dezelfde pagina blijft waar je vandaan kwam. Dit betekent dat je niet langer heen en weer hoeft te navigeren tussen verschillende pagina's, wat het bestelproces soepeler en efficiënter maakt.

Waarom is dit belangrijk?

We begrijpen dat tijd kostbaar is en dat een eenvoudig bestelproces van groot belang is. Met deze update willen we jouw leden of klanten helpen om sneller en met minder moeite lidmaatschappen te bestellen. Het behouden van de pagina waar je begon terwijl het bestelgedeelte aan de zijkant over de pagina schuift, is ontworpen om het proces naadloos te maken en onnodige onderbrekingen te voorkomen. Dit alles draagt bij aan een verhoogd conversiepercentage, wat betekent dat jullie succesvolle bestellingen kunnen ontvangen.

Hoe controleer je de update?

Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement selecteren op jouw platform en het bestelproces doorlopen. Je zult merken hoe soepel en snel het nu gaat. Heb jij uitlegpagina’s gemaakt voor op jouw website die dit bestelproces omschrijven, dan adviseren wij om die pagina’s eventueel te updaten naar de nieuwe werking.

We willen benadrukken dat jullie feedback ons heeft geleid tot deze verbetering, en we blijven luisteren naar jullie suggesties om StartPlatform steeds beter te maken.

Naast online abonnementen verkopen..

..ook interessant om door te nemen