Forbedret layout for bestilling av abonnement

Del:

Vi er glade for å kunngjøre en ny oppdatering som har forbedret opplevelsen av å bestille medlemskap på plattformen din. Målet vårt på StartPlatform er å tilby en sømløs og effektiv brukeropplevelse for dine besøkende, medlemmer og kunder, og denne oppdateringen er et nytt skritt i den retningen.

Hva er nytt?

Fra nå av har bestilling av medlemskap blitt mye enklere og raskere. Vi har lyttet til tilbakemeldingene dine og gjort en endring som betydelig forbedrer hele prosessen. Når du bestiller et abonnement, vil bestillingsseksjonen nå gli til høyre på siden mens du forblir på samme side du kom fra. Dette betyr at du ikke lenger trenger å navigere frem og tilbake mellom ulike sider, noe som gjør bestillingsprosessen mer sømløs og effektiv.

Hvorfor er dette viktig?

Vi forstår at tiden er verdifull, og en enkel bestillingsprosess er avgjørende. Med denne oppdateringen ønsker vi å hjelpe medlemmene eller kundene dine med å bestille medlemskap raskere og med mindre innsats. Å beholde siden der du startet mens bestillingsseksjonen glir ut til siden er designet for å gjøre prosessen sømløs og forhindre unødvendige avbrudd. Alt dette bidrar til en økt konverteringsrate, noe som betyr at du kan motta vellykkede bestillinger.

Hvordan sjekke oppdateringen?

Alt du trenger å gjøre er å velge et abonnement på plattformen din og gå gjennom bestillingsprosessen. Du vil legge merke til hvor jevnt og raskt det er nå. Hvis du har opprettet sider med forklaringer på nettstedet ditt som beskriver denne bestillingsprosessen, anbefaler vi å oppdatere disse sidene for å gjenspeile den nye funksjonaliteten.

Vi vil understreke at tilbakemeldingene dine har ledet oss til denne forbedringen, og vi fortsetter å lytte til dine forslag for å gjøre StartPlatform enda bedre.