Tjen penger ved å selge online-abonnementer

Trinn-for-trinn-guide for å tjene penger med abonnementer

Del:

Vil du bruke abonnement som inntektsmodell? Vi er veldig begeistret for å dele med deg hvordan du kan tjene penger ved å selge abonnementer online. Dette er en strategi som blir stadig mer populær, og ikke uten grunn!

Vi har med suksess brukt abonnementer som inntektsmodell på vår oppstartplattform i mange år. Det gir en flott måte å tjene penger på nettet på passivt vis, samtidig som du tilbyr verdifullt innhold til kundene dine og periodisk leverer en tjeneste eller et produkt. I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt du trenger å vite for å tjene penger online ved å selge abonnementer. 

Hva er online abonnementer?

Før vi går dypere inn i emnet med å tjene penger online med abonnementer, er det viktig å forstå nøyaktig hva online abonnementer er. Et online abonnement er i hovedsak et abonnement som gir tilgang til en bestemt online tjeneste, innhold eller en fysisk tjeneste. Det kan for eksempel være tilgang til eksklusive artikler, videoer, kurs eller annet innhold som ikke er fritt tilgjengelig på internett.

Ideen med online abonnementer er ikke ny. Tradisjonelt ble abonnementer ofte tilbudt i form av magasiner, aviser eller andre publikasjoner. I dag blir salg av online abonnementer stadig mer populært, fordi det er enklere og billigere å lage og distribuere innhold via internett.

Fordeler med online abonnementer som inntektsmodell 

Hvorfor skal du selge online abonnementer? Det er flere grunner til at dette kan være en fantastisk strategi for å tjene penger. Her er bare noen av fordelene:

  • Passiv inntekt: En av de største fordelene med å tjene penger online ved å selge abonnementer er at det er en flott måte å generere passiv inntekt på. I stedet for å måtte selge produkter på nytt og på nytt, kan kunder automatisk bli fakturert månedlig eller årlig for tilgang til innholdet ditt. Dette betyr at du kan tjene penger ved å selge abonnementer mens du sover!
  • Forutsigbar inntekt: Å tjene penger online med abonnementssalg gir også forutsigbar inntekt. Du vet nøyaktig hvor mye penger som kommer inn, og når det skjer, noe som gjør det enklere å budsjettere og planlegge for fremtiden.
  • Skalerbarhet: En annen stor fordel med å selge online abonnementer er at det er lett skalerbart. Når du først har laget en viss mengde innhold, kan du øke antallet abonnementer du selger uten å pådra deg mye ekstra kostnader. Dette betyr at fortjenesten din kan vokse eksponentielt når du selger flere abonnementer.
  • Høyere kundeverdi: Kunder som abonnerer, er ofte villige til å betale mer for innholdet ditt enn kunder som kjøper noe enkeltstående. Dette skyldes at abonnenter har erkjent verdien av innholdet ditt og er villige til å investere videre i det.

Trinn-for-trinn guide for å tjene penger online ved å selge abonnementer

Nå som du forstår fordelene med å selge online abonnementer, er det på tide å lære hvordan du kan komme i gang. Her er noen trinn å følge:

  • Velg en nisje og lag verdifullt innhold: Første skritt er å velge en nisje og lage verdifullt innhold som folk er villige til å betale for å få tilgang til. Dette kan være alt fra online kurs til eksklusive artikler og videoer. Det er viktig å huske at innholdet ditt må være unikt og verdifullt, ellers vil folk ikke være villige til å betale for tilgang.
  • Velg en plattform for abonnementene dine: Det er forskjellige plattformer tilgjengelige for å selge online abonnementer, inkludert StartPlatform (alt-i-ett programvare for innhold/abonnementer), Patreon, Memberful og WooCommerce. Hver plattform har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å undersøke hvilken plattform som passer best for dine behov.
  • Bestem deg for prisstrukturen din: Det er forskjellige prisstrukturer tilgjengelige for online abonnementer, inkludert månedlige, kvartalsvise eller årlige betalinger. Det er viktig å bestemme hvilken modell som passer best for innholdet ditt og målgruppen din.
  • Promoter abonnementene dine: En av de viktigste trinnene for å tjene penger online ved å selge abonnementer er å promotere innholdet ditt. Bruk sosiale medier, e-postmarkedsføring og andre markedsføringsverktøy for å gjøre abonnementene dine kjent for målgruppen din.
  • Hold innholdet ditt oppdatert: For å beholde abonnenter er det viktig å jevnlig oppdatere og fornye innholdet ditt. Fortsett å lytte til tilbakemeldingene fra abonnentene dine og tilpass innholdet ditt for å imøtekomme deres behov.

Konklusjon

Å selge online abonnementer gir en flott måte å tjene penger på og tilby verdifullt innhold til målgruppen din. Ved å velge en nisje, lage verdifullt innhold og bruke riktig plattform, kan du generere passiv inntekt mens du fortsetter å gi abonnentene dine unikt og verdifullt innhold. Følg disse trinnene og begynn å selge online abonnementer i dag!

Trenger du hjelp med å tjene penger online ved å selge abonnementer?

Ønsker du å tjene penger på abonnementer og føler deg litt forvirret? Ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange online plattformer som tjener penger ved å selge abonnementer. Vi har konfigurert standard abonnementsprogramvaren vår slik at du kan komme i gang med å selge online abonnementer umiddelbart.

I tillegg til å tjene penger med abonnementer..

..også interessant å lese