Støtte for alle valutaer med automatiske valutakurser.

Del:

Vi har spennende nyheter for dere! StartPlatform har lagt til en helt ny funksjon i SiteCMS som gjør det enkelt for dere å lage og administrere en nettside med flere valutaer. Fra nå av kan dere legge til valutainnstillinger for deres elementer, slik at det er mulig å vise priser og beløp i forskjellige valutaer. Vi vet at dette er en funksjon dere har ventet på lenge, og vi er glade for å presentere den for dere!

Hvordan legger jeg til valutaer på nettsiden min?

Hvordan kan dere sette opp denne fantastiske funksjonen? Det er faktisk ganske enkelt. Som administrator trenger dere bare å legge til et spørsmål av typen 'beløp' via matchmakeren i SiteCMS. Når dere har gjort dette, aktiveres valutaalternativet automatisk når dere legger til nye elementer. Dere kan nå legge til valutasymboler, som euro (€) eller dollar ($), til deres priser og beløp. Dette gir dere muligheten til å vise produktene deres, tjenestene eller andre elementer i forskjellige valutaer, slik at kundene deres kan se prisene i deres kjente valuta.

Valutakonvertering med automatiske valutakurser

Men det er ikke alt! Vi har lagt til en annen fantastisk funksjon som gjør livet deres enda enklere. SiteCMS kan nemlig automatisk beregne alle valutakurser for dere daglig, og dette skjer via currencyapi.com. Med denne funksjonen trenger dere ikke lenger å bekymre dere for manuell oppdatering av valutakurser på nettsiden deres. For å bruke dette må dere som administrator opprette en API-nøkkel på currencyapi.com og deretter legge den til via innstillingene i SiteCMS. Når API-nøkkelen er konfigurert, vil SiteCMS oppdatere valutakursene daglig, slik at dere alltid er oppdatert.

Ingen manuelle valutaberegninger på nettsiden

Vi forstår at administrasjonen av en nettside med flere valutaer kan være utfordrende, men vi ønsker å gjøre det så enkelt og effektivt som mulig for dere. Derfor har vi utviklet denne funksjonen slik at dere ikke trenger å kaste bort verdifull tid på manuelle beregninger og oppdateringer.

Sett opp deres egen nettside med flere valutaer

Å sette opp en nettside med flere valutaer er ikke bare praktisk, men kan også øke rekkevidden deres og tiltrekke internasjonale kunder. Vi ønsker at dere skal lykkes, så vi har optimalisert denne funksjonen for å hjelpe dere med å skape en sømløs og brukervennlig opplevelse for besøkende på nettsiden deres.

Hvis dere har spørsmål om hvordan dere setter opp valutaer i SiteCMS eller trenger hjelp til å konfigurere de automatiske valutakursene, står vårt supportteam klart til å hjelpe dere. Vi vil sikre at dere får mest mulig ut av denne funksjonen og tar nettsiden deres til neste nivå.

Takk for deres kontinuerlige støtte og tillit til StartPlatform og SiteCMS. Vi håper at denne nye valutafunksjonen gjør det mulig for dere å tilpasse nettsiden deres enda bedre etter behovene til brukerne deres og å utvide virksomheten deres globalt.

Platform update
Update datum
12 juli 2023

I tillegg til valutakurser på nettsiden.

..også interessante oppdateringer.