Bemannings byrå webdesign

Få flere søknader ved
  • Gode jobbsider
  • Google for jobs kobling
  • Søk med filtre
  • Attraktivt design

Online på 14 dager fra €699 + €39 per måned

website laten maken uitzendbureau

Få flere jobbsøknader

Med effektiv nettside

Ønsker du å få laget en nettside for et bemanningsbyrå? Du kan finne det overalt i dag. Men fører det til jobbsøknader? Hos oss kan du få laget en nettside for et bemanningsbyrå som lar deg markedsføre ledige stillinger, støtte kandidater og betjene arbeidsgivere.

På en nettside for et bemanningsbyrå er kunngjøring av aktuelle stillinger en av de viktigste delene. Vi gjør stillingene søkbare med filtre, kobler dem til Google for Jobs, plasserer de nyeste på hjemmesiden din og gir stillingssiden et søknadsskjema.

Kandidater søker gjennom stillingene med filtre og setter opp jobbvarsler slik at de blir informert først om de nyeste stillingene. Vi lager en lønnsom nettside for bemanningsbyrå hvor kandidater kan legge stillinger i favoritter, laste opp CV-ene sine og enkelt søke på en stilling.

Å lage en nettside for bemanningsbyrå som arbeidsgivere kan bruke for å annonsere stillinger, søke etter kandidater og ta kontakt med potensielle ansatte. Hos oss kan du få laget en nettside for bemanningsbyrå som gir arbeidsgivere alle verktøy de trenger for å dekke sine personalbehov.

Gratis demo Alle funksjoner

website voor uitzendbureau laten maken

Opprett en nettside for bemanningsbyrå

Vi får en jobbportal til å fungere for deg

Motta flere jobbsøknader
Vi bruker SEO-teknikker på nettsiden din for bemanningsbyrå. På denne måten vises jobbannonsene dine i Google for Jobs, og du får flere relevante besøkende. Den effektive designen genererer deretter flere jobbsøknader.
Det beste til enhver tid, uansett omstendigheter
Ingen kløning med oppdateringer som i WordPress. Vi forbedrer nettsiden din hver uke. På denne måten skiller bemanningsbyrået ditt seg alltid ut, og du trenger heller ikke bekymre deg for sikkerheten på nettsiden din.
Fullstendig administrasjonssystem
Sett opp søkefiltre, lag jobbsøknadsskjemaer, legg til bilder og endre menyer? Du administrerer alt selv via et administrasjonssystem. Synes du det er litt vanskelig? Da gjør vi tilpasningene for deg.