Uitzendbureau webdesign

Scoor meer sollicitaties door
  • Goede vacaturepagina’s
  • Google for jobs koppeling
  • Zoeken met filters
  • Aantrekkelijk design

In 14 dagen online va €699 + €39 p/m

website laten maken uitzendbureau

Scoor meer sollicitaties

Met doeltreffende website

Uitzendbureau website laten maken? Daarvoor kan je op elke hoek van de straat tegenwoordig terecht. Maar scoor je dan wel sollicitaties? Bij ons kan je een uitzendbureau website laten bouwen waarmee jij vacatures kan promoten, kandidaten kan ondersteunen en werkgevers kan bedienen.

Bij een website voor een uitzendbureau is het aankondigen van actuele vacatures een van de belangrijkste onderdelen. Wij maken vacatures daarom doorzoekbaar met filters, koppelen vacatures aan Google for jobs, plaatsen de nieuwste op jouw homepage en voorzien de vacaturepagina van een sollicitatieformulier.

Kandidaten doorzoeken de vacatures met filters en stellen job-alerts in zodat zij als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwste vacatures. Winstgevende website laten maken voor Uitzendbureau? Kandidaten zetten vacatures in favorieten, uploaden hun CV’s en solliciteren eenvoudig op een vacature.

Een uitzendbureau website maken die werkgevers kunnen gebruiken om vacatures te plaatsen, kandidaten te zoeken en om contact op te nemen met potentiële werknemers. Bij ons kan jij een uitzendbureau website laten bouwen die werkgevers van alle middelen voorziet om hun personeelsbehoeften te vervullen.

Gratis demo Alle functies

website voor uitzendbureau laten maken

Uitzendbureau website laten maken

Wij laten een vacaturesite voor jou werken

Ontvang meer sollicitaties
Wij voorzien jouw uitzendbureau website van SEO technieken. Zo komen jouw vacatures in Google for jobs en scoor je meer relevante bezoekers. Het doeltreffende design genereert vervolgens meer sollicitaties.
Het beste op elk moment
Geen gestuntel met updates zoals in Wordpress. Wij verbeteren jouw website elke week. Zo steekt jouw uitzendbureau altijd boven het maaiveld uit en heb je ook geen zorgen over de beveiliging van jouw website.
Compleet beheersysteem
Zoekfilters instellen, sollicitatieformulieren maken, plaatjes toevoegen en menu’s wijzigen? Jij beheert alles zelf via een beheersysteem. Vind je dit toch wat lastig? Dan doen wij de aanpassingen voor jou.