Vikarbureau webdesign

Få flere ansøgninger ved at
  • Gode jobannoncer
  • Google for jobs-link
  • Søg med filtre
  • Tiltrækkende design

Online om 14 dage fra €699 + €39 om måneden

website laten maken uitzendbureau

Få flere jobansøgninger

Med effektiv hjemmeside

Ønsker du at få lavet en hjemmeside til et vikarbureau? Du kan finde det overalt i dag. Men fører det til jobansøgninger? Hos os kan du få lavet en hjemmeside til et vikarbureau, hvor du kan markedsføre ledige stillinger, støtte kandidater og betjene arbejdsgivere.

På en hjemmeside for et vikarbureau er annoncering af aktuelle stillinger en af de vigtigste dele. Vi gør stillinger søgbare med filtre, kobler stillinger til Google for Jobs, placerer de nyeste på din hjemmeside og udstyrer stillingssiden med en ansøgningsformular.

Kandidater søger stillinger med filtre og opretter jobalarmer, så de bliver informeret først om de nyeste stillinger. Vi skaber en profitabel hjemmeside for vikarbureauer, hvor kandidater kan gemme stillinger som favoritter, uploade deres CV'er og nemt ansøge om en stilling.

Lav en hjemmeside for et vikarbureau, som arbejdsgivere kan bruge til at annoncere stillinger, søge efter kandidater og kontakte potentielle medarbejdere. Hos os kan du få lavet en hjemmeside for et vikarbureau, der giver arbejdsgivere alle redskaber, de har brug for, for at imødekomme deres personalebehov.

Gratis demo Alle funktioner

website voor uitzendbureau laten maken

Opret en hjemmeside for vikarbureau

Vi får en jobportal til at fungere for dig

Modtag flere jobansøgninger
Vi anvender SEO-teknikker på din hjemmeside for vikarbureau. På den måde vises dine jobopslag i Google for Jobs, og du får flere relevante besøgende. Den effektive design genererer derefter flere jobansøgninger.
Det bedste til enhver tidpunkt
Ingen bøvl med opdateringer som i WordPress. Vi forbedrer din hjemmeside hver uge. På den måde skiller vikarbureauet dit sig altid ud, og du behøver heller ikke bekymre dig om sikkerheden på din hjemmeside.
Komplet administrationsystem
Opsæt søgefiltre, lav jobansøgningsformularer, tilføj billeder og ændr menuer? Du administrerer alt selv via et administrationsystem. Synes du, det er lidt besværligt? Så gør vi justeringerne for dig.