Spennende salgspraksisplass Utrecht

Del:

Salgspraktikant Utrecht
Lær salg midt i hjertet av landet

 

Gå en salgspraktikk?

Entusiastisk salgspraktikant søkes: Er du entreprenøriell? På jakt etter en praktikplass der du direkte kan spille hovedrollen? Vil du hjelpe et selskap med å utvikle seg og vokse? Og vil du også ha sjansen til en seriøs kontrakt etter praktikken?

Fantastisk! Du kommer til å trives med vår salgspraktikk. Davy og Jeffrey lærer deg alle triksene i faget. Ønsker du å gå en salgspraktikk i Utrecht? Svar på vår salgspraktikantannonse. Vi inviterer deg innen 2 dager for en presentasjon.

 

Klar for en ekte salgspraktikk?
Inventar, tilbud og fakturering

 

Hyggelig salgspraktikk

Utfordring og ansvar: Vi tilbyr en hyggelig og utfordrende salgspraktikk. Du blir involvert i alle aspekter av salgsprosessen. Vi tilbyr en salgspraktikk der du kan lære mye. Selvfølgelig lærer vi også av deg. Vi verdsetter din egen innsats.

Vi tilbyr en salgspraktikk midt i landet. Vi har et hyggelig kontor i IJsselstein. Vi tilbyr en uformell atmosfære og en konkurransedyktig praktikantgodtgjørelse. Er dette salgspraktikken du leter etter? Søk raskt!

 

Hva du kan forvente hos oss?
Ubegrenset kaffe, øl på fredager og hygge

 

Kravene

Ønsket profil: Du tar en kommersiell eller kommunikasjonsutdanning. Du er proaktiv, entreprenøriell og nysgjerrig. Du liker å nærme deg potensielle kunder og hjelpe eksisterende kunder. Du er nøyaktig og først og fremst målorientert.

Du kunne solgt is til eskimoer eller fyrverkeri til hvem som helst. Passer du inn i den profilen? Søk i dag! I denne salgspraktikken får du ubegrenset med kaffe. Og hvem vet... Kanskje blir du viral som Ronnie.

Hvordan søker jeg?

Send din motivasjon med CV til hi@vcreations.nl, og vi vil kontakte deg innen to arbeidsdager. 

 

Akvisisjon som følge av denne annonsen verdsettes ikke og straffes med daglige kjedelige vitser i innboksen din.

Werken bij
Ansettelse
Utdanningsnivå
Invuldatum
1 september 2024
Erfaring

Ved siden av vår salgsvakans..

..andre interessante ledige stillinger