Vacature sales stage Utrecht

Delen:

Sales stage vacature Utrecht
Leer sales in het hartje van 't land

 

Sales stage gezocht Utrecht?

Enthousiaste sales stagiair gezocht: Ben jij ondernemend ingesteld? Op zoek naar een stage waar jij direct een hoofdrol mag vervullen? Wil jij een bedrijf helpen door te ontwikkelen en te laten groeien? En wil jij ook kans maken op een serieus contract na je stage?

Geweldig! Jij gaat je op je plek voelen bij onze sales stage. Davy en Jeffrey leren jou alle kneepjes van het vak. Sale stage lopen in Utrecht? Reageer op onze sales stage vacature. Wij nodigen je binnen 2 dagen uit voor een kennismaking.

 

Klaar voor een echte sales stage?
Inventariseren, offreren en factureren

 

Gezellige sales stage Utrecht

Uitdaging en verantwoordelijkheid: Wij bieden een gezellige en een uitdagende sales stage. Je wordt betrokken bij alle facetten van het verkoopproces. Wij bieden een verkoop stage waarbij jij veel kan leren. Uiteraard leren wij ook van jou. Een eigen inbreng waarderen wij.

Wij bieden een sales stage midden in het land. Wij hebben een leuk kantoor in IJsselstein. Wij bieden een informele sfeer en een marktconforme stagevergoeding. Is dit de verkoop stage die jij zoekt? Solliciteer snel!

 

Wat je bij ons kan verwachten?
Onbeperkt koffie, bier op vrijdag en gezelligheid

 

De eisen

Het gewenste profiel: Je doet een commerciele of een communicatie opleiding. Je bent proactief, ondernemend en nieuwsgierig. Je vind het leuk om potentiele klanten te benaderen en bestaande klanten te helpen. Je bent nauwkeurig en vooral doelgericht.

Je weet nog ijs te verkopen aan Eskimo's of afgestoken vuurwerk aan wie dan ook. Val jij binnen die profiel? Solliciteer vandaag nog! Bij deze sales stage krijg jij bij ons onbeperkt koffie. En wie weet.. Misschien ga jij nog viral zoals Ronnie.

 

Hoe solliciteer ik?

Stuur jou motivatie met CV naar hi@vcreations.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en wordt gestraft met dagelijks flauwe grappen in jouw inbox.

Werken bij
Dienstverband
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Invuldatum
1 september 2024
Ervaring

Naast onze sales vacature..

..andere interessante vacatures