Spændende salgspraktik i Utrecht

Del:

Salgspraktikplads Utrecht
Lær salg i hjertet af landet

 

Løb en salgspraktik?

Entusiastisk salgspraktikant søges: Er du iværksætterorienteret? På udkig efter en praktikplads, hvor du straks kan spille en hovedrolle? Vil du hjælpe et firma med at udvikle sig og vokse? Og vil du også have chancen for en seriøs kontrakt efter din praktik?

Fantastisk! Du vil føle dig hjemme med vores salgspraktik. Davy og Jeffrey lærer dig alle tricks i faget. Vil du løbe en salgspraktik i Utrecht? Svar på vores salgspraktikopslag. Vi inviterer dig til en samtale inden for 2 dage.

 

Klar til en rigtig salgspraktik?
Inventar, tilbud og fakturering

 

Hyggelig salgspraktik

Udfordring og ansvar: Vi tilbyder en hyggelig og udfordrende salgspraktik. Du involveres i alle aspekter af salgsprocessen. Vi tilbyder en salgspraktik, hvor du kan lære meget. Selvfølgelig lærer vi også af dig. Vi værdsætter din egen indsats.

Vi tilbyder en salgspraktik midt i landet. Vi har et hyggeligt kontor i IJsselstein. Vi tilbyder en uformel atmosfære og en markedsbaseret praktikantgodtgørelse. Er dette den salgspraktik, du søger? Ansøg hurtigt!

 

Hvad kan du forvente hos os?
Ubegrænset kaffe, øl om fredagen og hygge

 

Kravene

Ønsket profil: Du læser en kommerciel eller kommunikationsuddannelse. Du er proaktiv, iværksætter og nysgerrig. Du kan lide at kontakte potentielle kunder og hjælpe eksisterende kunder. Du er præcis og først og fremmest målorienteret.

Du kan endda sælge is til eskimoer eller affyret fyrværkeri til hvem som helst. Passer du ind i den profil? Ansøg i dag! I denne salgspraktik får du ubegrænset kaffe. Og hvem ved... Måske bliver du viral som Ronnie.

Hvordan ansøger jeg?

Send din motivation med CV til hi@vcreations.nl, og vi vil kontakte dig inden for to arbejdsdage. 

 

Akvisition som følge af denne opslag værdsættes ikke og straffes med daglige flade vittigheder i din indbakke.

Werken bij
Ansættelse
Uddannelsesniveau
Invuldatum
1 februari 2024
Erfaring

Ud over vores salg ledighed..

..andre interessante stillinger