Vacature frontend developer Utrecht

Delen:


Bootstrap, responsive design, MVC,
HTML5 en SASS kennis vereist

 

Frontend developer vacature Utrecht

Omschrijving van onze frontend developer vacature Utrecht: Om ons team op dit moment compleet te maken zijn wij op zoek naar een frontend developer in Utrecht. Als frontend developer zul jij binnen een klein, creatief team verantwoordelijk zijn voor een groot deel van het visuele gedeelte van onze eigen websites en die van onze klanten.

Het omzetten van onze designs naar het bootstrap resonpsive framework zal jouw belangrijkste taak zijn. Onze ideale kandidaat is bekend met de meest gangbare client-side programmeertalen zoals: HTML5, CSS3, Javascript en jQuery. Daarnaast beschikt de ideale frontend developer over kennis in basis MVC programmeren en in de Twig of Volt template engine. 

Wij zijn op zoek naar een frontend developer met ervaring en wanneer jij zelf een creatieve inbreng hebt wordt dit zeer gewaardeerd. Binnen het team van StartPlatform is een nauwe samenwerking vereist. Goede communicatie met je collega’s en een grote betrokkenheid bij de lopende projecten vinden wij erg belangrijk.

 

Wij zoeken een zelfstandige
HBO'er die van doorzetten houdt

 

Vereisten frontend developer

Je hebt als frontend developer een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste HBO-niveau, of je bent als frontend developer nog aan een opleiding op ten minste HBO-niveau bezig. Ben jij in staat om zelfstandig te functioneren in een jong team en houd jij ervan om jezelf door te ontwikkelen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de functie frontend developer in Utrecht (IJsselstein) binnen het team van StartPlatform.

 

Waar jij als developer terrecht komt?
In een jong, ambitieus en gedreven team

 

Wie wij zijn

StartPlatform is een SaaS leverancier die gefocust is op functionaliteit, het hoogste rendement en topservice. StartPlatform streeft ernaar om hoogwaardig werk af te leveren en onderhoud een SaaS die wereldwijd wordt gebruikt. StartPlatform stelt als internetbureau de gebruiker en het gebruikersgemak in al haar SaaS centraal.

StartPlatform wordt gevormd door een klein, jong team dat bestaat uit gedreven mensen die zichzelf hoge doelen stellen en zichzelf continu willen verbeteren. Er is veel ruimte voor creativiteit omdat wij veel tijd besteden aan het ontwikkelen van een innoverend product zodat wij telkens weer goed op de markt in kunnen spelen.

 

Reageer op onze frontent developer vacature
Join ons team en bouw mee aan onze SaaS

 

Het sollicitatietraject

  1. Je solliciteert online op onze frontend developer vacature Utrecht;
  2. We doen een korte screening;
  3. Wij nemen contact met jou op;
  4. We plannen een video call ter kennismaking;
  5. We plannen een sollicitatiegesprek (met assessment) bij ons op kantoor;
  6. Contract tekenen.

Stuur jou motivatie met CV naar hi@vcreations.nl en solliciteer op onze vacature frontend developer in Utrecht. wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en wordt gestraft met dagelijks flauwe grappen in jouw inbox.

Werken bij
Dienstverband
Opleidingsniveau
Invuldatum
1 februari 2024
Functie
Ervaring

Naast Vacature frontend developer Utrecht..

..ook andere interessante vacatures in Utrecht