Configuraties van producten op order pagina

Delen:

We zijn verheugd om een nieuwe update aan te kondigen die meer transparantie en duidelijkheid brengt voor onze gebruikers. Vanaf nu zijn alle configuraties die bij een product worden gedaan, ook zichtbaar op de orderpagina.

De nieuwe functie

Met deze update worden de specifieke configuraties die je hebt geselecteerd bij het samenstellen van een product, direct weergegeven op de orderpagina. Dit omvat bijvoorbeeld aangepaste opties, accessoires of specifieke instellingen die je hebt gekozen. Hierdoor kun je nu in één oogopslag zien welke configuraties zijn toegepast zonder de productpagina opnieuw te hoeven bezoeken.

Waarom is dit belangrijk?

Deze toevoeging is ontworpen om het proces van het plaatsen en beheren van bestellingen eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Door de configuraties duidelijk weer te geven op de orderpagina, minimaliseren we de kans op fouten en misverstanden. Dit zorgt niet alleen voor een soepelere ervaring voor de gebruiker, maar helpt ook onze klantenservice om vragen en problemen sneller op te lossen.

Waar kun je het vinden?

De nieuwe functie is te vinden op de orderpagina. Zodra je een product met specifieke configuraties hebt toegevoegd aan je winkelwagen en je naar de orderpagina gaat, zie je de configuratiedetails direct. Dit maakt het gemakkelijk om je bestelling te controleren en te bevestigen voordat je de aankoop voltooit.

We hopen dat deze verbetering bijdraagt aan een nog prettigere en efficiëntere ervaring op ons platform!

Platform update
Update datum
6 juni 2024
Type update