Instelling zoek icoon in header

Delen:

We introduceren een nieuwe instelling waarmee je het zoek icoon in de header van je website eenvoudig kunt in- of uitschakelen. Deze functie biedt meer flexibiliteit en helpt om extra ruimte in het menu te creëren indien nodig.

Wat is er nieuwe?

Met de nieuwe instelling kun je het zoek icoon in de header van je website beheren. Wanneer je deze functie overbodig vindt, kun je het zoek icoon eenvoudig uitschakelen om extra ruimte vrij te maken voor andere menu-items. Dit is vooral handig voor websites met veel navigatieopties of specifieke ontwerpbehoeften.

Waarom is Dit Belangrijk?

Deze flexibiliteit stelt je in staat om de header van je website aan te passen aan je specifieke behoeften. Door het zoek icoon uit te schakelen, kun je een strakkere en meer gefocuste navigatiebalk creëren. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren door het menu overzichtelijker te maken en afleiding te verminderen.

Waar kun je het vinden?

De nieuwe instelling voor het zoek icoon vind je via  SiteCMS> Instellingen> instellingen . Hier kun je eenvoudig de optie vinden om het zoek icoon in of uit te schakelen. Pas de instelling aan volgens jouw voorkeuren en bekijk direct de veranderingen op je website.

Met deze toevoeging bieden we onze gebruikers meer controle en flexibiliteit over de indeling van hun website, wat bijdraagt aan een betere en gepersonaliseerde gebruikerservaring.

Platform update
Update datum
13 juni 2024
Type update