Items worden soms op onterechte wijze gemarkeerd als 'onbetaald'

Delen:

Onlangs hebben we ontdekt dat er situaties kunnen optreden waarin items op onterechte wijze worden gemarkeerd als 'onbetaald'. Als gevolg hiervan worden deze items niet langer weergegeven uw platform totdat ze opnieuw worden gepubliceerd door een gebruiker. We begrijpen dat dit een negatieve impact kan hebben op de gebruikerservaring en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt.

Status van het probleem

Ons technische team heeft dit probleem geïdentificeerd en werkt momenteel aan het oplossen ervan. We begrijpen hoe belangrijk het is dat items correct en consistent worden weergegeven op uw platform, en we zetten ons in om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Wat wordt er gedaan

Onze ontwikkelaars werken aan het aanpassen van het betreffende algoritme dat verantwoordelijk is voor de statuswijziging van items. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat items niet onterecht als 'onbetaald' worden gemarkeerd en dat de zichtbaarheid ervan op uw platform behouden blijft.

Hoge prioriteit

We willen onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun geduld en begrip terwijl we aan een oplossing werken. We zijn ons ervan bewust dat dit probleem invloed kan hebben gehad op uw bedrijfsactiviteiten, en we verzekeren u dat we er alles aan doen om de normale functionaliteit van onze software te herstellen.

Zodra de oplossing is geïmplementeerd, zullen we ervoor zorgen dat alle betrokken items automatisch worden hersteld en correct worden weergegeven op uw platform. We zullen ook aanvullende maatregelen nemen om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen en de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze software te waarborgen.

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen en u op de hoogte te houden van de voortgang van de bugfix.

We willen u bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in StartPlatform. We zijn vastbesloten om onze software continu te verbeteren en u een uitstekende gebruikerservaring te bieden.

Platform update
Update datum
20 juni 2023
Type update

Eerste software updates