Lag en karriereside

Attraktive topp talenter med rekruttering

Opprett en karriereside spesielt for rekruttering innenfor et selskap. Med stillingsannonser, en presentasjon av selskapet og noen historier fra eksisterende ansatte. Å opprette en karriereside gjøres spesielt for å nå topp talent.

Bygge en karriere nettside

Vis hva bedriften din gjør

Å lage en separat karrierenettsted er for å vise hva bedriften din gjør. Det er ikke laget for kunder, men for kandidater. Derfor er det interessant å opprette en separat karrierenettsted for alle som ønsker å tiltrekke seg topp talent.

Jobbportal på karrierenettstedet
Målet med å lage et karrierenettsted er enkelt og alltid det samme. Nemlig å motta så mange søknader som mulig. Du og dine rekrutterere legger ut jobber i en god jobbportal som har søkevarsler og søkefiltre.

Lage et synlig karrierenettsted
Lage et karrierenettsted med Google for Jobs-kobling? Vi sørger for at selv Google forstår alt og indekserer jobbene dine automatisk. Dette betyr at du får flere kandidater og dermed flere søknader.

Bygge karrierenettstedet med Kiss
Denne nettsiden har et logisk og effektivt design. Bare delene som faktisk er viktige vises. Slik at alle forstår umiddelbart hvordan det fungerer. Vil du også opprette et slikt karrierenettsted?

FunksjonerApplikasjoner

Andre eksempler

Med StartPlatform programvare