Werken-bij website maken

Bereik de beste talenten met recruitment

Een werken-bij website laten maken speciaal voor de recruitment binnen een bedrijf. Voorzien van vacatures, een bedrijfspresentatie en enkele verhalen van bestaand personeel. Een werken-bij website maken doe je speciaal voor het bereiken van toptalent.

Werken-bij website laten maken

Laten zien wat jouw bedrijf doet

Een aparte werken-bij website laten maken doe je om te laten zien wat jouw bedrijf doet. Het is niet gemaakt voor klanten, maar voor kandidaten. Daardoor is een aparte werken-bij website opzetten interssant voor iedereen die toptalent wilt aantrekken.

Vacaturebank in werken-bij website
Het doel van een werken-bij website maken is simpel en altijd gelijk. Namelijk zo veel mogelijk sollicitaties ontvangen. Jij en jouw recruiters plaatsen vacatures in een goede vacaturebank die voorzien is van zoekalerts en zoekfilters.

Vindbare werken-bij website opzetten
Een werken-bij website laten bouwen met Google for jobs koppeling? Wij zorgen ervoor dat ook Google alles begrijpt en jouw vacatures automatisch indexeert. Daardoor ontvang jij meer kandidaten en daardoor ook meer sollicitaties.

Werken-bij website bouwen met Kiss
Deze website is voorzien van een logisch en doeltreffend design. Daarbij worden alleen de onderdelen getoond die ook echt belangrijk zijn. Daardoor weet iedereen direct hoe het werkt. Ook zo’n werken-bij website opzetten?

Functies Toepassingen

Andere voorbeelden

Met StartPlatform software