Opret en karriereside

Tiltræk top talenter med rekruttering

Opret en karriereside specifikt for rekruttering inden for en virksomhed. Med jobopslag, en virksomhedspræsentation og nogle historier fra eksisterende personale. At oprette en karriereside gøres især for at nå top-talenter.

Opret en jobsøgnings hjemmeside

Vis hvad din virksomhed laver

At oprette en separat jobsøgnings hjemmeside er for at vise, hvad din virksomhed laver. Den er ikke lavet til kunder, men til kandidater. Derfor er det interessant at oprette en separat jobsøgnings hjemmeside for alle, der ønsker at tiltrække top talenter.

Jobportal på jobsøgnings hjemmesiden
Målet med at oprette en jobsøgnings hjemmeside er enkelt og altid det samme. Nemlig at modtage så mange ansøgninger som muligt. Du og dine rekrutteringsansvarlige placerer job i en god jobportal, der er udstyret med søgealarmer og søgefiltre.

Opret en synlig jobsøgnings hjemmeside
Opret en jobsøgnings hjemmeside med forbindelse til Google for Jobs? Vi sørger for, at selv Google forstår alt og indekserer dine job automatisk. Dette betyder, at du får flere kandidater og dermed flere ansøgninger.

Byg jobsøgnings hjemmesiden med Kiss
Denne hjemmeside har en logisk og effektivt design. Kun de dele, der virkelig er vigtige, vises. Så alle forstår med det samme, hvordan det fungerer. Vil du også oprette en sådan jobsøgnings hjemmeside?

FunktionerApplikationer

Andre eksempler

Med StartPlatform software