Ledig stilling som Account Manager Utrecht

Del:

 

Accountmanager søkes i Utrecht
Søk raskt og begynn umiddelbart

 

Accountmanager Utrecht

Som accountmanager skal du hjelpe våre kunder med online suksess. Du er ansvarlig for vår kundebase og blir kontaktpersonen. Du får håndtere kundespørsmål, stille oppfølgingsspørsmål for å finne ut hvordan du kan hjelpe, og komme med løsninger.

I tillegg får du som accountmanager hjelpe våre kunder med å implementere de solgte (SaaS) -produktene. Dette gjør du med enkle programkonfigurasjoner. Kort sagt, du vil avlaste våre kunder og sørge for en god kundeopplevelse. Dette anser vi som svært viktig.

 

Accountmanager-stilling i Utrecht
Jobb i et ungt og voksende team

 

Hva vi tilbyr

Søker du på vår accountmanager-stilling? Du vil motta en konkurransedyktig lønn fra oss. Du kan jobbe hjemmefra, men på kontoret får du ubegrenset med kaffe. Som accountmanager blir du en del av et uformelt team. Etter COVID har vi hyggelige fredagsmøter.

Som accountmanager blir du involvert i alle aspekter ved å forbedre kunderelasjoner. Vi verdsetter ditt eget bidrag. Vi hører gjerne på deg. Du vil bidra til at vårt selskap kan vokse, og dermed vil du også vokse i din rolle.

 

Å jobbe som accountmanager uten sjefer
Du får feriedager! Bare kom tilbake

 

Hva vi spør om

Vi søker en accountmanager i nærheten av Utrecht med minimum høgskoleutdanning og tenkeevne. Helst innenfor bedriftsøkonomi eller CMD. Vi leter etter noen med 2 års erfaring i en salgsfunksjon og noen som synes onlineaktiviteter er interessante.

Som accountmanager er det viktig at du lett knytter kontakter, er sosial og har sterke kommunikasjonsevner. Vi liker også en salgsinnstilling. Vil du søke som accountmanager? Svar raskt på vår accountmanager-stilling i Utrecht.

Hvordan fungerer søknadsprosessen?

  1. Du søker online på vår stilling;
  2. Vi gjør en kort screening;
  3. Vi tar kontakt med deg;
  4. Vi planlegger et videomøte for å bli kjent;
  5. Vi planlegger et jobbintervju (med vurdering) hos oss på kontoret;
  6. Du signerer kontrakten.

Hvordan søker jeg?

Send din motivasjon med CV til hi@vcreations.nl, og vi vil ta kontakt med deg innen to arbeidsdager. 

 

Akvisisjon som følge av denne stillingsannonsen settes ikke pris på og straffes med daglige dårlige vitser i innboksen din.

Werken bij
Ansettelse
Utdanningsnivå
Invuldatum
1 september 2024
Erfaring

I tillegg til account manager-stillingen

også interessante stillinger